Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm ærgrer sig: Endnu engang annulleres et mål fejlagtigt

Glen Riddersholm havde nok af kritikpunkter til holdet efter nederlaget på 1-4, men der blev også plads til lidt om en annulleret scoring.

Søndag blev det til et hjemmebanenederlag på 1-4 for Sønderjyske, da de havde besøg af FC Nordsjælland, og derfor var sønderjydernes cheftræner Glen Riddersholm bestemt heller ikke tilfreds med sine spilleres præstation.

Det gør han klart i et interview på Sønderjyskes officielle hjemmeside.

- Det som efterlader det største indtryk er den skuffende måde, vi præsenterer os selv på i anden halvleg. I første halvleg spiller vi en god halvleg samlet set. Nordsjælland er et giftigt hold, og på trods af, at vi kommer bagud 0-1 - og godt sparket ind - så viser vi, at vi har et fint overskud i øjeblikket. Vi har også et mål, som igen på hjemmebane bliver annulleret fejlagtigt, fortæller Riddersholm.

Læs også:Sprudlende FC Nordsjælland sætter Sønderjyske på plads

Han slår dog også fast, at det er afgørende, at man også må se indad og være mere effektive, ligesom Glen Riddersholm heller ikke ville være overrasket, hvis hans mandskab havde været foran ved pausen, hvis netop effektivitet havde siddet der.

Men i anden halvleg var der meget galt, mener han, og særligt den erfaring, som der er i truppen savnede han at se på banen.

- I de første fem minutter af anden halvleg pisser vi hele kampen væk. Det skuffer mig, hvordan vi spiller i de resterende minutter, fordi det som har kendetegnet os i den gode periode, vi har haft, er at vi står sammen, og hænger sammen kollektivt, siger han og fortsætter:

Læs også:Bedst og værst: Dirigenten Damsgaard viste vejen

- Vi spiller efter den samme plan uanset hvor frustreret eller ærgerlige, vi kan være over, at der står 1-3 på måltavlen. Man kommer kun tilbage i sådan en kamp, hvis man spiller kollektivt, lyder det fra Glen Riddersholm, som bemærker, at Sønderjyske tabte mere til dem selv end at FC Nordsjælland vandt over dem - dog understreger han også, at man også må anderkende FCN.

Nederlaget betyder, at Sønderjyske nu er på niendepladsen i Superligaen med to point op til top-6. Næste opgave for Riddersholm og resten af Sønderjyske-truppen er mod AaB.

Læs også:Højdepunkter: Drømmekasse satte gang i FC Nordsjælland

Læs også:Jesper Grønkjær var alvorligt syg: Man ligger og kigger ind i en væg

Læs også:Irriteret AGF-angriber: Silkeborg får nogle nemme mål