Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Dame N’Doye gjorde det onde ved AGF i comeback

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem AGF og FC København.

AGF – FC København 1-2 (0-1)
Dame N’Doye, 0-1 (18’)
Dame N’Doye, 0-2 (51’)
Jon Dagur Thorsteinsson, 1-2 (56’)

Kampens bedste
AGF
Casper Højer er en af AGF’s mest stabile spillere, og imod FC København leverede han endnu en stærk præstation på venstre back. Casper Højer var en af AGF’s bedste offensive drivkræfter, og hans dødbolde og indlæg var ofte farlige. Derudover havde han også godt styr på det defensive arbejde.

Læs også:LIVE: AGF tæt på udligning mod FCK

FC København
Det er svært at komme udenom Dame N’Doye, der med to mål var den helt store profil for FC København mod AGF. Selvom angriberen har været ude i knap tre måneder, viste han ikke tegn på rust, da han scorede med et par kølige afslutninger, og han var en stor mundfuld for AGF's forsvar. Senegaleseren spillede sågar også fuld tid, og cheftræner Ståle Solbakken må være yderst tilfreds med stjerneangriberens comeback.

Kalle Johnsson havde også et par vigtige aktioner i kampens døende minutter, hvor han sørgede for at FC København hentede tre point fremfor et.

Kampens værste
AGF har indkasseret mål på samlebånd i de forgangne spillerunder, og usikkerheden i defensiven fortsatte mod FC København, hvor keeper Aleksandar Jovanovic ikke var imponerende ved gæsternes første mål. Den serbiske keeper stod dårligt placeret ved Dame N’Doyes indersideskud, og afslutningen, der var midt i målet, burde ikke være gået i mål. Det er nok til at give ham prisen som kampens værste i en kamp, hvor få spillere markerede sig negativt.

Kampens detalje
Pep Biel har hidtil ikke været en succes i FC København, og han er endnu ikke kommet på måltavlen. Men den spanske midtbanespiller var tæt på at score et fantastisk mål for den københavnske klub imod AGF mandag aften. Spanieren modtog bolden på kanten af AGF-feltet, hvor han straks krøllede bolden mod mål. Bolden ramte imidlertid mod overliggeren og gik ud, og Pep Biel må vente lidt endnu på sin første scoring i Superligaen.

Læs også:Syv skarpe til Superligaen: Quiz med om trænerne i dansk fodbold

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet