Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-profil skadet: Ude i op til fire uger

SønderjyskE må undvære offensivspilleren Johan Absalonsen i de kommende kampe - startende med onsdagens pokalopgør i Brøndby.

SønderjyskE tabte søndag 1-3 til AaB i Superligaen efter ellers at have været foran i størstedelen af kampen, men det var ikke det eneste negative, Haderslev-klubben kunne tage med sig fra opgøret.

Allerede i første halvleg måtte Johan Absalonsen lade sig udskifte med en skade, og der venter den 34-årige kantspiller en pause på op til fire uger, oplyser cheftræner Glen Riddersholm til Der Nordschleswiger.

Læs også:Riddersholm revser SønderjyskE's træningsbaner: Spillere bliver skadet

- Der er håb om, at han vil være i form til at spille den første kamp efter landskampspausen, men vi må se om fire ugers tid, siger Riddersholm til avisen og henviser til opgøret mod Lyngby Boldklub den 24. november.

Johan Absalonsens skade betyder, at han med sikkerhed misser tre kampe. Han er ikke med, når Haderslev-klubben onsdag aften møder Brøndby IF i pokalturneringen, og Glen Riddersholm må også se bort fra offensivspilleren mod FC København og AGF i Superligaen.

Læs også:Slog hovedet: AaB-angriber har det godt igen

34-årige Johan Absalonsen har været på banen i 11 Superliga-kampe i indeværende sæson.

Læs også:AaB-træners datter alvorligt syg: Tak til alle, der har tænkt på os

Læs også:SønderjyskE vil have nye træningsbaner: Borgmesteren afviser

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - oktober