Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Valencia skal til at vinde i Champions League

Valencia fik endelig en sejr i weekenden på 2-1 imod Espanyol, det har helt sikkert givet selvtillid til Champions League kampen i aften.

Klokken 21.00
Valencia - Lille
Valencia vinder kampen
1.95 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Læs også:Spilforslag til Champions League: Revanche i London?

Valencia har længe haft det svært, men fik en vigtig sejr i weekenden imod Espanyol. De har svært ved at vinde deres kampe, men er uhyre svære at slå. De har spillet rigtig mange kampe uafgjort, heriblandt på en svær udebane imod Atl. Madrid.

Lille kører det heller ikke for, som ligesom Valencia ikke har fået den bedste start. Det ser især skidt ud for dem, når de ikke er på hjemmebane. Det bliver spændende at se, om de fortsætter i deres 3-4-3 formation, som de har spillet på det seneste.

Læs også:Dagens Double: Inter får point igen mod Dortmund

De har Renato Sanches skadet, imens Valencia må undvære flere spillere, blandt andet Gameiro og Coquelin. De har dog fine alternativer, som bør kunne levere varen for det spanske hjememhold.

Valencia er uhyre svære at slå, hvilket Lille også får svært ved. De har mulighed for at snuppe det ene point, men Dagens Spilforslag vurderer altså højest værdi på en sejr til hjemmeholdet. 

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Læs også:Karantæner - hvem er ude?