Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-profil: Mesterskabet bliver ikke afgjort i kampe mod Manchester City

Storkampen mod Manchester City bliver vigtig, men ikke afgørende for mesterskabet - og det samme var tilfældet i sidste sæson - mener Liverpools Fabinho

I morgen står sæsonens hidtil vigtigste opgør i Premier League, når førerholdet Liverpool på hjemmebane tager imod den nærmeste forfølger i tabellen, Manchester City. En Liverpool-sejr vil betyde ni point ned det de blå fra Manchester, og der er derfor lagt op til et kæmpe opgør på Anfield Road.

Og det er da også et opgør, som de glæder sig til i Liverpool. Det fortæller midtbane-profilen Fabinho, som i denne sæson er trådt i karakter som en af de vigtigste spiller på Jürgen Klopps mandskab.

Læs også:Jürgen Klopp skyder vildt rygte ned: Vi har ikke råd til PSG-stjerne

- Det er en kamp, som alle ser frem til og glæder sig til at se. Vi er to hold, som i år og sidste år har vist sig som i stærkeste og mest stabile i ligaen. Det er førstepladsen mod andenpladen, og der er ingen tvivl om, at det bliver en stor kamp, siger brasilianeren til Liverpools hjemmeside og fortsætter:

- Det er altid fedt at gå på landsholdspause med en sejr. Det giver ro i sindet mens, vi er væk. Det vil være fantastisk og exceptionelt at slå et hul på ni point, men det bliver en svær kamp. Vi har arbejdet hårdt op til kampen, og vi gør alt, hvad vi kan, så vi går ind til opgøret i den bedste forfatning

Læs også:Klopp inden topbrag: Guardiola er verdens bedste manager

I sidste sæson tabte Liverpool det seneste af de to holds møder, og Manchester City endte med at tage mesterskabet med en margin på kun en enkelt point. Men Fabinho mener, at de indbyrdes kampe bliver overvurderet i kampen om titlerne.

- Jeg tror ikke, at sidste sæson blev defineret af resultatet mod Manchester City. Men, hvis vi vinder vil vi have en stor fordel, som vil blive vigtig. Men denne kamp vil altid være mere speciel, fordi vi selv kan tage point og samtidig kan forhindre en direkte konkurrent i at gøre det samme. Så vi vil gøre alt for at vinde, men jeg er ikke sikker på, at resultatet vil definere, hvordan sæsonen ender, afslutter den formstærke midtbanespiller.

Det er kl. 17:30, du skal sidder klar foran skærmen, hvis du vil se storkampen, som bliver vist på Xee.

Læs også:Guardiola er usikker på omfang af Ederson-skade

Læs også:Far til norsk sensation: Han passer perfekt til Premier League

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Manchester United klar med Christian Eriksen-bud i januar