Video : Tipsbladet
Superliga

FCK's tidligere pokalhelt kan være på vej tilbage til Danmark

FC Københavns tidligere pokalhelt Brandur Olsen kan være på vej tilbage til dansk fodbold

Brandur Olsen var meget tæt på at få sit endelige gennembrud i FC København, og færingen afgjorde blandt andet pokalfinalen i 2015 med en scoring til 3-2 i den forlængede spilletid mod FC Vestsjælland. Senere kom han til Randers FC, hvor opholdet blev ødelagt af en alvorlig korsbåndsskade.

Nu kan 23-årige Brandur Olsen være på vej tilbage til dansk fodbold og gøre arbejdet færdigt.

De seneste halvandet år har offensivspilleren tilbragt i den islandske klub FH, der trænes af Olafur Kristjansson, og han har været en stor profil for klubben og desuden fast mand på Lars Olsens færøske landshold.

Læs også:Glæde i FC København: Seks spillere er tilbage efter skader

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger viser flere danske klubber interesse for Brandur Olsen, der står foran et skifte i januars transfervindue.

- Jeg kan bekræfte, at der er interesse fra en række skandinaviske klubber. Vi har en god dialog med FH, og sammen arbejder vi på at finde den helt rigtige klub til Brandur, som gerne vil prøve sig af på et højere niveau, siger Jákup í Stórustovu, der er agent for Brandur Olsen, til tipsbladet.dk.

Har ikke lavet aftale med dansk klub
Tidligere på måneden hævdede det islandske podcast-medie Dr. Football, at Brandur Olsen allerede havde indgået en aftale med en klub i Danmark, men det afviste Olafur Kristjansson, og meldingen fra spillerens agent er også, at det ikke har noget på sig.

Læs også:Færøerne slår Malta med 3-1: Superliga-islæt ved alle færøske mål

Brandur Olsen har scoret tre mål for Færøernes landshold, og bemærkelsesværdigt nok har lilleputnationen vundet i alle tre tilfælde - over Grækenland og to gange Liechtenstein.

I FH er det blevet til 18 mål i 55 kampe for den tidligere FCK-spiller. Han har kontrakt med den islandske klub frem til oktober 2021. 

Se Brandur Olsen afgøre pokalfinalen for FC København i videoen i toppen af artiklen.

Læs også:Randers-færing skifter til islandsk fodbold

Læs også:FCM har opgraderet personalet: Nødvendigt, hvis vi skal sælge for gode penge

Læs også:Malmö FF melder udsolgt til FCK-brag: Kunne have solgt det dobbelte