United smider sejren efter stort comeback

Manchester United var nede med 0-2, vendte det til 3-2 og endte med at spille uafgjort 3-3 mod Sheffield United.

Manchester United roder rundt i midten af tabellen i Premier League, og hvis de skulle begynde at nærme sig toppen skulle der tre point på bordet mod Sheffield United.

Kort inde i kampen gik det imidlertid galt for udeholdet. John Fleck hakkede bolden i kassen og bragte Sheffield United foran 1-0. Sådan gik de to hold til pause.

Der skulle ikke gå længe af anden halvleg, førend Sheffield United havde fordoblet føringen. Denne gang var det Lys Mousset, som nettede.

20 minutter før tid scorede Brandon Williams sit første mål i Premier League og bragte spændingen tilbage i opgøret.

Lige bagefter kastede Mason Greenwood sig ind i et indlæg, og han fik med foden guidet bolden i mål til 2-2.

Marcus Rashford fulgte op, da han kom stormende ind i feltet, og med en knaldhård inderside gjorde han det til 3-2.

Udligningen kom dog, som kampen gik ind i overtiden. Oli McBurnie fik skovlet bolden ind, og så endte kampen uafgjort 3-3.

Manchester United er på niendepladsen med 17 point.