Video : Tipsbladet
Benelux

Ajax-keeper: Vi er bedre uden de Ligt, de Jong og Schöne

Ajax er blevet et bedre hold trods sommerens mange profilafgange, mener Andre Onana.

Ajax oplevede stor succes i sidste sæson, hvor man vandt den hollandske Æresdivision og på overraskende vis gik hele vejen til semifinalen i Champions League.

På dette tidspunkt var det dog med spillere som Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong og Lasse Schöne på holdet.

De tre profiler forlod Ajax til fordel for Juventus, FC Barcelona og Genoa i sommerens transfervindue, men det ser ikke ud til at have haft en negativ effekt på den hollandske storklub, som har vundet 12 kampe og spillet to uafgjorte i de første 14 kampe i den hjemlige liga.

Læs også:Dagens Double: Ajax viser klassen

I Champions League fører man desuden sin gruppe inden de sidste to spillerunder, og keeper Andre Onana mener sågar, at holdet er blevet bedre end sidste år.

- Selvfølgelig er Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong og Lasse Schöne væk, men størstedelen af holdet er forblevet intakt. Hjertet er her stadig, indleder han over for Voetbal International og uddyber:

- Hvis en god målmand eller en målfarlig angriber forlader holdet, har holdet et større problem. Matthijs og Frenkie bliver rigtig gode fodboldspillere. Jeg er rigtig glad for, at de er kommet til Juventus og Barcelona, men på holdet er de lettere at afløse.

Læs også:Spilforslag til Champions League: Ziyech i kulissen

- Hvis vi ikke havde bolden i sidste sæson, var det et problem. Det er det ikke længere. Vi er stærkere, og vi har fået mere erfaring. Det er som om, at vi har fået tilført noget nyt. Power.

Andre Onana og co. møder onsdag Lille i Champions League.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Hollandsk stjerne: Jeg kunne have været lige så god som Messi og Ronaldo

Læs også:Fransk journalist: Nice har stor tiltro til Dolberg