Video : Tipsbladet
Superliga

AGF: Vi skal bygge det bedste stadion i Norden

Ambitionerne er høje i AGF, efter at Danmarks næststørste by endelig får et nyt stadion.

De har drømt om det i så mange år i Aarhus, og nu ser det endelig ud til at blive virkelighed.

Et nyt fodboldstadion er på vej i Danmarks næststørste by - et fodboldstadion, der ikke er omringet af en atletikbane, som gør, at der er langt fra tilskuerpladserne og ind til grønsværen. Mandag blev det offentliggjort på et pressemøde, at Salling Fondene og Lind Invest smider en halv milliard på bordet, så der kan bygges et nyt stadion i Aarhus.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Krisen kradser i SønderjyskE

Planen er et topmoderne stadion med plads til 25.000 tilskuere, og Lars Fournais, der er bestyrelsesformand i AGF, kan ikke vente.

- Det er en helt fantastisk dag i dag. Jeg er utrolig glad for at det, vi har arbejdet så længe på nu endelig ser ud til at lykkes. Vi skal bygge nordens bedste fodboldstadion. Det kan blive et helt fantastisk projekt, som vil blive en kæmpe gevinst for hele byen, siger Lars Fournais til stiften.dk.

Læs også:Halv milliard til nyt stadion i Aarhus: Naturligt at opstille en række krav

Aarhus Kommune er via investorerer også klar til at skyde op mod en halv milliard i projektet, og derudover er AGF klar til at betale 50 millioner kroner til VIP-facilieter på et nyt stadion. Det er ikke en kommunal opgave at sørge for VIP-faciliteter, fastslår direktør i AGF, Jacob Nielsen, over for lokalmediet.

Det vides endnu ikke, hvornår dørene til det nye stadion i Aarhus åbner. 

Læs også:EfB-sikkerhedschef: Har ikke oplevet noget lignende i 10 år

Læs også:Brøndby-boss vil satse på yngre kræfter

Læs også:Nielsen om Bundu-udskiftning: Jeg ville sprænge en bombe