Video : Tipsbladet
Premier League

Hazard lover fan: Jeg vender tilbage til Chelsea

Når arbejdet er gjort i Real Madrid, lader Eden Hazard til at have en retur til Chelsea som det næste skridt i karrieren

Eden Hazard skiftede i sommer fra Chelsea til Real Madrid, men skiftet til den spanske gigant har ikke fået den ønskede drømmestart. Kun et enkelt mål er det blevet til i La Liga, mens han endnu ikke har scoret for kongeklubben i Champions League.

Den skuffende start har tændt et håb hos nogle Chelsea-fans om, at Hazard kan vende tilbage til klubben, som han tidligere har storspillet for. Og kærligheden ser ud til at være gengældt. I en video der er lagt på det sociale medier fortæller Hazard, at han stadig følger klubben, og at han vender tilbage en Chelsea på et tidspunkt - bare ikke nu.

- Jeg ser kampene, når jeg kan. Ikke hele tiden. De gør det godt, og de er unge. Nu kan de betale og købe spillere, siger Hazard med henvisning til det transferforbud, som Chelsea har fået ophævet. Det får en fan til at spørge, om de kan købe Hazard, hvortil belgieren svarer:

Læs også:Chelsea forlænger med AC-konkurrent

- Jeg gør mit job her (Real Madrid, red.), og så kommer jeg tilbage.

Læs også:Zidane efter sejr: Vi går ind til El Clasico i god form

Med en pris på 100 millioner euro er det da også meget tvivlsomt, om Real Madrid trods Hazards svingende præstationer er klar til at sælge ham. Men der lader da i hvert fald til at være håb for de Chelsea-fans, der gerne ser den 28-årige kreatør vende tilbage til Stamford Bridge. 

Læs også:Chelsea vil forstærke offensiven i januar: Skal erstatte Eden Hazard

Læs også:Zidane afslører: Hazard har forstuvet anklen

Læs også:Skuffet Barca-stjerne: Nu tænker vi på El Clásico