Video : Tipsbladet
Ligue 1

Aldrig set tidligere: Kasper Dolberg brokker sig over dommerne

Danskeren leverer en kritik af franske dommere, som han ikke kan kommunikere med, lyder det.

Han plejer ikke at være i sine følelsers vold, danske Kasper Dolberg, men har man set de sidste par kampe med OGC Nice, har man set en angriber, der har været frusteret over dommeren.

I de seneste to kampe har man set Dolberg skælde ud på manden i midten, og det er helt atypisk for den 22-årige midtjyde, der normalt er meget nede på jorden.

Læs også:Nice med positivt nyt om skadet Dolberg: Han har ikke brækket foden

Men forklaringen ligger i, at Kasper Dolberg er frustreret over dommerne. Han er ganske enkelt ikke i stand til at føre en samtale med dem, fortæller han nu, og det irriterer.

- Man er ikke i stand til at tale med dem. I Holland taler man mand til mand, og man kan bede dem om en forklaring, når en dom virker underlig. Her får man gult kort, eller også går de bare væk uden at se på en. Jeg ved ikke, om de ikke kan lide mig, eller om der er en anden forklaring, men det er skørt. Jeg kan forstå, at jeg end ikke behøver at forsøge at tale med dem længere, siger Kasper Dolberg til lokalavisen Nice-Matin.

Læs også:Patrick Viera: Kasper Dolberg tvivlsom til Toulouse-opgør

Danskeren er i øvrigt tvivlsom, når OGC Nice lørdag møder Toulouse i den franske Ligue 1. Han fik et slag på den ene fod under træning, og den sydfranske klub frygtede, at Dolberg havde brækket noget i foden. Men han slap med skrækken.

Kasper Dolberg har indtil videre scoret fem gange i Ligue 1 for OGC Nice.

Læs også:Durmisi jubler over skifte: Målet er en ny Nice-kontrakt til sommer

Læs også:Neymar, Mbappé og Joachim A. på ugens hold i Frankrig

Læs også:Patrick Vieira om Riza Durmisi: Det er en god nyhed