Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Dansk klub har budt på 25-årig australier

Ifølge en australsk avis er der bud fra Danmark på en 25-årig midtbanespiller fra Australien.

Danske klubber er begyndt at spejde lidt mere mod Australien, efter flere spillere fra down under har vist sig at være mere end god nok til at spille i Superligaen. Awer Mabil leverer varen i FC Midtjylland, mens især Mustafa Amini har vist kvaliteter i AGF, hvor flere andre australiere også spiller.

Og mens AGF lige nu kæmper for at få fingrene i midtbanespiller Keanu Baccus fra Western Sydney Wanderes FC, er der angiveligt også bud på andre spillere fra det australske.

Det er avisen The Age fra Australien, der fortæller, at der er et dansk bud på den 25-årige midtbanespiller Brandon O'Neill. Det fremgår dog ikke, hvilken klub det er, der har snøren ude efter midtbanespilleren.

Læs også:Medie: AGF køber australsk landsholdsspiller med Rosenborg-fortid

Men den danske klub ser ud til at gå forgæves, for med al sandsynlighed bliver det en klub i Sydkorea, der vinder kampen om den centrale midtbanespiller. 

Australieren er højt på ønskelisten i sydkoreanske Pohang Steelers, og lidt overraskende lyder meldingen, at Pohang Steelers går efter O'Neill, fordi man ikke har formået at lokke AGFs Mustafa Amini til det sydkoreanske.

Brandon O'Neills klub, Sydney FC, er lige nu i forhandlinger med Pohang Steelers om en aftale for midtbanespilleren, og selv om der ikke er bud, der er blevet accepteret endnu, er forventningen klubberne bliver enige om en aftale.

Læs også:Medie: Pirlo afviser at gøre comeback for australsk klub

O'Neill startede karrieren i Perth Glory, inden han i sommeren 2015 skiftede til Sydney FC. I denne sæson har han indtil videre spillet syv kampe, hvor det er blevet til en enkelt scoring og tre assists.

Den 25-årige australier har kontrakt med Sydney FC frem til sommeren 2021.

Læs også:AGF jagter stadig midtbanemand - men vil ikke betale udbudsprisen

Læs også:Medie: AGF-emne koster lidt mere end 4,5 millioner kroner