Video : Tipsbladet
La Liga

Zidane om skadet Bale: Jeg vil altid forsvare mine spillere

Der skal ikke stilles spørgsmål til Gareth Bales vilje til at spille med holdet, siger Zinedine Zidane i et forsvar af den endnu engang skadede waliser

Som så mange gange tidligere i karrieren har Gareth Bale pådraget sig en skade. Og det betyder nok engang, at Real Madrid-træner Zinedine Zidane skal svare på spørgsmål om Bales skadesfrekvens og lyst til at være i klubben.

Men nu lader Zidane til at have fået nok. På pressemødet forud for søndagens møde med Valladolid slog han fast, at Gareth Bale intet hellere vil, end at være spilleklar og en del af Real Madrid-holdet.

Læs også:Vred Mourinho om Eriksen: Det er ikke Tottenhams skyld

- Du kan tænke, hvad du vil. Jeg fortæller, hvad jeg tænker. Når jeg er sammen ham, er det eneste han vil at spille, at være med holdet. Han fik en lille skade forleden dag. Det er en lille ting, lægerne siger at det er ovre om tre til fire dage.

Direkte adspurgt om Zidane er træt af at skulle forsvare waliserens mange skader gik den franske legende til modangreb. Det vil han nemlig altid gøre for sine spillere, der giver så meget af dem selv for klubben.

Læs også:Gave til Real Madrid: Wass og Valencia besejrede FC Barcelona

- Jeg vil altid forsvare mine spillere. De er mine spillere, de træner hver dag og dræber dem selv. Der er en god dynamik her. Spillerne vil ære Real Madrid-logoet. Alle har deres historie, men jeg ser det ikke som noget skidt, siger Zidane og fortsætter om Bale:

- Det er sandt, at han har haft nogle skader, og det kan du ikke gøre noget ved. Han kan forhåbentlig få noget mere kontinuitet. Spilleminutter vil give ham en positiv dynamik.

Læs også:Fredagens rygtebørs: Højbjerg bliver sat i forbindelse med Everton

Læs også:Arsenal-chef om utilfreds spanier: Han skal kæmpe for sin plads

Læs også:Efter mislykket Wolves-ophold: Real Madrid udlejer stopper til La Liga-klub