Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FCN giver slovakisk U21-landsholdsspiller femårig kontrakt

FC Nordsjælland har forstærket sig med den 18-årige slovakiske U21 landsholdsspiller Ivan Mesik, som skifter fra Spartak Trnava i hjemlandet med øjeblikkelig virkning.

Ivan Mesik kan nu kalde sig FC Nordsjælland-spiller.

Læs også:Åge Hareide til Christian Eriksen: Glæder mig til at tage til Milano

FC Nordsjælland har nemlig købt den spilstærke og unge slovak efter i længere tid at have fulgt ham i aktion for både klub- og landshold, skriver FCN i en pressemeddelelse.

Ivan Mesik er 18 år, venstrebenet, spiller midterforsvar og har fået en lang kontrakt på hele fem år.

Sportschef i FCN, Jan Laursen, ser et stort potentiale i den unge spiller.

-Vores folk har set Ivan i aktion mange gange, og hans niveau, udvikling og potentiale har imponeret os. Vi er dog ikke de eneste, der har opdaget hans kvaliteter, og derfor har vi valgt at udvise rettidig omhu og sikre hans underskrift allerede nu. Det gør også, at vi i god tid har forberedt os på sommerens transfervindue på denne position, og med den stærke konkurrence om pladserne så er der nu mulighed for, og luft til, at Mesik kan vænne sig til de nye omgivelser, lyder det fra sportschefen.

Ivan Mesik ser frem til at bevise sig i sin nye klub.

Læs også:CV om Jung: Han forlader os ikke i dette vindue

-Jeg er først og fremmest glad for at være her. Jeg har en rigtig god fornemmelse omkring FC Nordsjælland, hvor jeg ved, jeg har gode muligheder for at udvikle mig som spiller og menneske. Jeg har allerede en tillid til alle, jeg har mødt her i klubben, og det føles som min nye familie. Jeg tror på, at jeg kan tage det næste skridt i min karriere her, og jeg er kommet for at kæmpe for klubben og for holdet. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med det nye kapitel i mit liv, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Spartak Trnava, der har haft en stor andel i, at jeg nu kan stå her i Danmark og Nordsjælland, siger Ivan Mesik.

Læs også:Avis: Russiske rigmænd giver kold skulder til Brøndby

Læs også:Bournemouth-manager: Vi havde taktiske problemer

Læs også:Dortmund-fænomen lever sit liv efter speciel filosofi