Video : Tipsbladet
Superliga

Danske Spil: Han er favorit til at blive Superliga-topscorer

Danske Spil har Ronnie Schwartz som en kneben favorit til at blive topscorer i Superligaen.

Kamil Wilczek er suveræn topscorer i Superligaen med 17 mål, og polakken var næppe blevet indhentet, hvis han fortsat havde været i Superligaen. Det er han som bekendt ikke, og nummer tre på listen, Bashkim Kadrii med 10 mål, er også væk, og det bringer spændingen tilbage i kampen om at blive den ultimative målræv i Danmarks bedste række.

Umiddelbart ligger Ronnie Schwartz med 12 mål lunt i svinget, men han er skiftet fra bundholdet Silkeborg IF til topholdet FC Midtjylland, og spørgsmålet er, om han kan se frem til lige så mange minutter på banen som i efteråret?

Så hvem bliver topscorer? Ifølge Danske Spil er netop Ronnie Schwartz en lille favorit.

Læs også:NordicBet Ligaens bundprop drømmer om Superligaen

Bookmakeren giver odds 2.40 på Ronnie Schwartz, og det er lige akkurat mere end Kamil Wilczek, som ifølge Dansk Spil sagtens kan beholde førstepladsen, selv om han med sikkerhed ikke kommer til at score flere mål. Den tidligere Brøndby-bomber giver odds 2.60.

Lidt længere nede på listen finder FCK-duoen Dame N'Doye og Pieros Sotiriou, der giver pengene henholdsvis 7.50 og 11.00 gange pengene igen. N'Doye har scoret otte mål, mens Sotiriou har scoret ni.

- Det er bestemt ikke utænkeligt, at N’Doye og Sotiriou kan nå helt til tops på topscorerlisten. De kender begge vejen til netmaskerne, og hvis der for alvor kommer gang i FCKs målmaskine, vil de godt kunne fordoble deres nuværende målscore, siger Peter Emmike, der er oddssvarlig i Danske Spil, og fortsætter:

Læs også:AGF-træner om foråret: Vi aner ikke en kæft om, hvad der kommer til at ske

- Vi tror nu mere på Ronnie Schwartz som Superliga-topscorer. Han har haft et forrygende forår for Silkeborg, og nu kommer han til en klub, der er blandt mesterskabsfavoritterne og scorer rigtig mange mål.

Som outsidere har Danske Spil Sander Svendsen og Patrick Mortensen, begge til odds 30. Formstærke Mustapha Bundu giver pengene 50 gange igen. 

Læs også:Randers FC er til salg: Vi har ikke brug for en spradebasse

Læs også:Alt om Silkeborg IF: Målløs brasilianer skal være mirakelmager

Læs også:AGF-profil garanterer: Jeg bliver klar til første kamp