Video : Tipsbladet
Generelle

Lössl fik perfekt “debut” for ny klub: På vej i den rigtige retning

Den danske målmand holdt nullet i sin comeback-kamp for Huddersfield. Han er glad for at være tilbage i klubben, som han beskriver som ‘på rette vej’.

Danske Jonas Lössl måtte for et halvt år siden se en nedrykning i øjnene, da han og Huddersfield lukkede 76 mål ind og sluttede sidst i Premier League.

Kort efter skiftede målmanden til Everton, men her har han kun siddet på bænken, og i januar valgte 31-årige Lössl derfor at vende tilbage til Huddersfield i håb om at komme til at spille fodbold igen.

Læs også:Jonas Lössl jubler over lejeaftale: Jeg var ikke i tvivl

Det lykkedes i weekenden, hvor Huddersfield og Lössl holdt nullet og vandt 2-0 over Queen’s Park Rangers. Kampen markerede således også Jonas Lössls anden “debut” for klubben, og samtidig var det danskerens første kamp, siden han forlod the Terriers i sommer. Målmanden er meget tilfreds med sit skifte tilbage, og han ser allerede tydelige tegn på fremgang hos nedrykkerne.

- Jeg er virkelig glad for at være her og overvældet over den modtagelse, jeg fik fra fansene. Jeg er meget stolt af dem, siger Lössl til lokalmediet Examiner Live.

- Efter jeg er kommet tilbage, kan jeg fornemme, at klubben er på vej i den rigtige retning. Der er gang i en god stemning og en god atmosfære, siger den tidligere FC Midtjylland-keeper.

Læs også:Overraskende skifte på vej? Jonas Lössl meldes på vej til Huddersfield

Jonas Lössl kom til Huddersfield første gang i sommeren 2017 på en lejeaftale fra Mainz. Siden fulgte et permanent skifte.

- Jeg har fantastiske minder herfra, og klubben betyder meget for mig, og jeg har selvfølgelig fulgt klubben, lyder det fra målmanden.

Læs også:Philip Billing scorede i Bournemouths vigtige sejr i bundopgør

Læs også:Billing blev dobbelt målscorer i Bournemouth-avancement

Læs også:Vestergaard tager kampen op i Southampton