Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndbys Jung ser sig selv tilbage i Tyskland

Anthony Jung havde interesse fra flere tyske klubber i vinter, og han ser også sig selv tilbage i 'das Vaterland' i de kommende år.

Brøndbys tyske defensivspiller Anthony Jung er muligvis den næste tysker, som forlader klubben fra den københavnske vestegn efter Dominik Kaiser og Hany Mukhtar forlod klubben denne vinter. Det fortæller han om i et interview med B.T.

Helt specifikt regner Jung med, at han er at finde i Tyskland igen indenfor får år. Han kan dog ikke se, hvornår det bliver, ligesom han også understreger, at han er glad for at være i Brøndby.

Læs også:Niels Frederiksen giver Jung ny position: Det er nok der, vi ser ham lige nu

Interessen har ellers været der for den 28-årige spiller, fortæller han selv.

- Der har været nogle tyske klubber, som har henvendt sig. Specielt Bochum var meget konkrete, mens der ligeledes var lidt fra Hannover 96. Derudover har der været de sædvanlige rygter, som jeg ikke har forholdt mig til, lyder det fra Anthony Jung.

Læs også:Jagtet af tyske klubber: Brøndby-spiller nyder stemningen i Brøndby-lejren

Jung har i det meste af sin karriere spillet som venstre back, men i den kommende halvsæson ser det ud til, at han kommer til at spille i en del af et tre-mandsforsvar.

Brøndby tager hul på forårssæsonen på søndag, hvor de møder OB på udebane. Den bliver spillet klokken 18, og den sendes direkte på TV3+.

Læs også:Medie: Brøndby og Bochum kunne ikke blive enige

Læs også:CV om Jung: Han forlader os ikke i dette vindue

Læs også:Brøndbys trup til Portugal: Fem talenter får mulighed for at vise sig frem