Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-anfører imponeret af talenter: De har taget store skridt

Andreas Maxsø har en stor tiltro til Brøndbys talenter, der ser ud til at få større roller i foråret.

I foråret skal Brøndby IF sætte deres lid til flere af klubbens talenter, og klubbens anfører, Andreas Maxsø, er ikke i tvivl om, at de unge kan løfte deres spil. Det fortæller han til B.T.

Brøndby IF har således sagt farvel til et par af deres helt store profiler fra efteråret, da Hany Mukhtar, Dominik Kaiser og Kamil Wilczek er blevet solgt til henholdsvis Nashville SC, Hannover 96 og Göztepe. Også Johan Larsson er væk, da hans kontrakt i Brøndby ikke er blevet forlænget.

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - FC København

Det har gjort vejen til spilletid kortere for klubbens unge spillere, og Brøndbys nye anfører, Andreas Maxsø, har en stor tiltro til, at de kan vokse med opgaven, fortæller han til B.T.

- Ja, selvfølgelig. Specielt de unge har løftet sig og taget nogle store skridt her i opstarten. De skal være klar til at tage endnu mere ansvar, og vi mere erfarne spillere skal være klar til at hjælpe dem, siger Andreas Maxsø.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

I efteråret fik flere spillere som Jesper Lindstrøm, Anton Skipper og Morten Frendrup en del spilletid på førsteholdet, og det kan de formentlig også se frem til i foråret. Spillere som Anis Ben Slimane, Andreas Bruus og Peter Bjur kan potentielt også se frem til spilletid på førsteholdet i foråret.

Brøndby IF starter Superligaens forårssæson på udebane mod OB søndag aften. 

Læs også:Bør Superliga-holdene blive væk fra Tyrkiet? - Dubai er i en liga for sig