Video : Tipsbladet
Superliga

OB-debutant om banen: Jeg følte mig som Bambi på glatis

Mikkel Hyllegaard debuterede søndag aften for OB. Selv om han synes, det gik fint, havde han svært ved at finde fodfæste på banen.

Det er noget af et skridt op, Mikkel Hyllegaard har taget denne vinter: fra Danmarksserien til Superligaen. Søndag kom han på banen i OB's forårspremiere mod Brøndby IF, og det var en stor oplevelse, siger han til obstruktion.dk.

Selv om han betegner sin egen præstation som "okay", spillede Hyllegaard sine første 26 Superliga-minutter under svære forhold. Dels var OB allerede bagud 2-0, dels var banen svær at arbejde på.

Læs også:BIF-træner om OB-angribers skub: En svinestreg ud over det sædvanlige

- Den halve time jeg spillede, der var den helt umulig. Jeg følte mig som Bambi på glatis, hver gang jeg skulle sætte af, men det tror jeg, stort set alle spillerne gjorde. Så det var jo ens for alle, siger Mikkel Hyllegaard til obstruktion.dk.

Den 20-årige angriber skrev i slutningen af december kontrakt med OB fra Danmarksserie-klubben SfB/Oure. Han håber især, at han kan overraske sine nye modstandere i Superligaen med sin fart.

Læs også:Kasper Larsen var tilbage til en omgang "mudderspil" i OB

- Hurtighed har altid været min spidskompetence. Det kan også bruges på Superliga-niveau, og det er selvfølgelig rart for mig, men der er så andre ting, jeg skal arbejde med. Det er mine tekniske kompetencer, mine førsteberøringer og evnen til at orientere mig. De ting vil jeg gerne have med i mit spil, men det håber jeg kan komme hen ad vejen, hvis jeg arbejder hårdt, sagde Hyllegaard til Fyens Stiftstidende i januar.

Selv om Mikkel Hyllegaard fik sin første Superliga-kamp søndag, snusede han i efteråret til professionel fodbold. Han spillede således seks reserveligakampe for OB og scorede fire mål undervejs.

Læs også:OB-træner under hårdt pres: Nyt nederlag slukker top-6-drømmen

Læs også:Ekspert om OB-angriber: Det er ulækkert

Læs også:Irriteret OB-stopper: Vi har tilløb til en masse chancer