BIF-træner om OB-angribers skub: En svinestreg ud over det sædvanlige

Sigurd Rosted måtte lade sig udskifte, efter han blev skubbet ind i målmand Marvin Schwäbe. Ifølge træner Niels Frederiksen var Issam Jebalis skub en svinestreg.

Da dommer Michael Tykgaard fløjtede af for de 90 minutter af opgøret mellem OB og Brøndby IF kom der et brøl fra Brøndby-træner Niels Frederiksen. Han vidste godt, at det var tre vigtige point, som klubben fra den københavnske vestegn fik med sig tilbage til Sjælland. Sejren kom i hus efter 90 minutter i regn, blæst og en bane, som hurtigt blev som en mudderpøl.

Og så kom sejren også oven på et transfervindue, hvor Brøndby solgte profilerne Dominik Kaiser, Kamil Wilczek og Hany Mukhtar, så det var nye tider, bedst symboliseret ved 18-årige Anis Ben Slimane, der fik sin debut og tilmed gjorde det fornemt.

Sejren kom også efter en hårdt prøvet kamp, hvor Niels Frederiksen måtte udskifte forsvarsspiller Sigurd Rosted, der blev skubbet ind i målmand Marvin Schwäbe og lignede en mand, der havde fået en hjernerystelse.

Netop det skub - som OB'eren Issam Jebali stod for - var noget, som Niels Frederiksen efterfølgende var oppe i det røde felt omkring.

- Har I set, hvad der sker? Jebali skubber ham lige i ryggen og ind i målmanden, mand. Manden kan jo brække både det ene og det andet. Der skulle han have haft rødt. Nå, lad nu det være, siger Niels Frederiksen ifølge flere medier, blandt andre B.T., og forklarer videre:

- Jeg har ikke snakket med dommeren, men jeg har lige set billederne, og det er en svinestreg ud over det sædvanlige, det er det.

Brøndbys ligger fortsat nummer fire i dansk fodbolds bedste række - klubbens næste opgave er en udekamp mod AaB, der også kom fra land med en sejr på 2-0 ude mod Silkeborg.