• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-træner om OB-angribers skub: En svinestreg ud over det sædvanlige

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sigurd Rosted måtte lade sig udskifte, efter han blev skubbet ind i målmand Marvin Schwäbe. Ifølge træner Niels Frederiksen var Issam Jebalis skub en svinestreg.

Af Kenneth Jensen

Da dommer Michael Tykgaard fløjtede af for de 90 minutter af opgøret mellem OB og Brøndby IF kom der et brøl fra Brøndby-træner Niels Frederiksen. Han vidste godt, at det var tre vigtige point, som klubben fra den københavnske vestegn fik med sig tilbage til Sjælland. Sejren kom i hus efter 90 minutter i regn, blæst og en bane, som hurtigt blev som en mudderpøl.

Og så kom sejren også oven på et transfervindue, hvor Brøndby solgte profilerne Dominik Kaiser, Kamil Wilczek og Hany Mukhtar, så det var nye tider, bedst symboliseret ved 18-årige Anis Ben Slimane, der fik sin debut og tilmed gjorde det fornemt.

Læs også:Avis: David Nielsen er Superligaens næstbedst lønnede træner

Sejren kom også efter en hårdt prøvet kamp, hvor Niels Frederiksen måtte udskifte forsvarsspiller Sigurd Rosted, der blev skubbet ind i målmand Marvin Schwäbe og lignede en mand, der havde fået en hjernerystelse.

Netop det skub - som OB'eren Issam Jebali stod for - var noget, som Niels Frederiksen efterfølgende var oppe i det røde felt omkring.

Læs også:Brøndby-træner med klar tale: Profil-salg giver plads til talenterne

- Har I set, hvad der sker? Jebali skubber ham lige i ryggen og ind i målmanden, mand. Manden kan jo brække både det ene og det andet. Der skulle han have haft rødt. Nå, lad nu det være, siger Niels Frederiksen ifølge flere medier, blandt andre B.T., og forklarer videre:

- Jeg har ikke snakket med dommeren, men jeg har lige set billederne, og det er en svinestreg ud over det sædvanlige, det er det.

Brøndbys ligger fortsat nummer fire i dansk fodbolds bedste række - klubbens næste opgave er en udekamp mod AaB, der også kom fra land med en sejr på 2-0 ude mod Silkeborg.

Læs også:Ekspert om OB-angriber: Det er ulækkert

Læs også:Højdepunkter: Fræk scoring satte gang i SønderjyskE

Læs også:FCM uden flere profiler mod Lyngby – 17-årig kan debutere

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.