Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-træner afslører: Arbejder på aftale med prøvespiller

En ny angriber ser ud til at være på vej til AaB, forklarer cheftræneren.

AaB har i den seneste uge testet canadieren Aramis Kouzine, og han ser ud til at få en kontrakt i den nordjyske Superliga-klub. Det afslører cheftræner Jacob Friis over for Nordjyske.

I første omgang er der dog tale om en kort kontrakt, der vil løbe frem til sommer og vil give AaB chancen for at se nærmere på angriberen.  

Læs også:Fjendetjek: Én stjerne skiller sig ud i Celtic FC

- Vi arbejder på at lave en aftale, der gælder frem til sommer. Han skal bruge den næste måned på at komme i bedre fysisk forfatning, men vi har set noget potentiale, der er spændende for os, siger Jacob Friis til Nordjyske.

Cheftræneren forklarer samtidig, at Aramis Kouzine først vil komme i aktion for AaB i slutningen af foråret – hvis han overhovedet skal i aktion.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - AC Horsens

Aramis Kouzine, 21 år, spillede mandag reserveholdskamp for AaB og her gjorde canadieren god figur, da han scorede et mål. På daværende tidspunkt sagde Jacob Friis, at Kouzine mindede lidt om den tidligere AaB-topscorer Lukas Spalvis.

Tidligere har canadieren også prøvetrænet i NordicBet Liga-klubben FC Fredericia, hvor det dog ikke blev til en kontrakt.

Læs også:Solbakken med positivt nyt om langtidsskadet Jonas Wind

Læs også:AaB overvejer kontrakt til prøvespiller: Han passer godt ind

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud