Video : Tipsbladet
Europa League

Duelund lever med presset i Kiev: Der er ingen forståelse for nedture

Dynamo Kiev måtte sige farvel til Europa League efter gruppespillet, og det passer dårligt med klubbens selvforståelse. Det har Mikkel Duelund kunne mærke i klubben.

Den danske offensivspiller Mikkel Duelund skiftede for halvandet år siden til ukrainske Dynamo Kiev, hvor man gerne ser sig selv som en klub, som hører til i toppen af toppen. Derfor hænger det skidt sammen med virkeligheden, hvor man er 14 point efter Shakhtar Donetsk i den ukrainske liga.

Derfor skal der hurtigt leveres resultater. Det fortæller Mikkel Duelund i et interview med B.T.

Læs også:Abildgaard i Rusland: Har aldrig følt mig så tæt beslægtet med en svensker

- Der skal leveres resultater og titler, og man kan godt mærke, når det ikke går godt, som efter vores katastrofale præstationer i Europa League i denne sæson, siger han og fortsætter:

- Der var absolut ingen forståelse i Dynamo for at ryge ud til meget mindre hold i gruppespillet, for man ser i forvejen sig selv om en Champions League-klub og ikke et Europa League-hold. Så det var slemt, lyder det fra Duelund.

Læs også:Træner vred på Pione Sisto: Her er hans straf

Som en del af opholdet i Kiev har det heller ikke været heldigt på det personlige plan for danskeren, som har været hårdt skadesramt. Nu fortæller den tidligere FC Midtjylland-spiller dog, at der er styr på det igen, og at han aldrig har følt sig så fit før.

Derfor glæder han sig også til, at han nu kan betale klubben tilbage for den tillid, de har vist ham. I vinterens træningskampe er det også gået godt for Duelund, som har lavet tre mål.

Læs også:Menneskerettighedsorganisation kritiserer Premier League-klub

Læs også:Video: Endelig skadesfri - Mikkel Duelund banker endnu en kasse ind

Læs også:Oprejsning: Skadesfri Mikkel Duelund på tavlen for Dynamo Kiev