Video : Tipsbladet
Skandinavien

Skytte bliver holdkammerat med Junker igen: Min tur til at følge efter ham

Sammy Skytte er ny spiller i Bodø/Glimt, hvor Kasper Junker allerede er på kontrakt. Det er tredje klub i streg, de to er holdkammerater i.

Det er åbenbart en pakkeløsning. Man kan ikke få Sammy Skytte eller Kasper Junker uden også at hente den anden.

Det må være konklusionen, efter Skytte netop er skiftet til Bodø/Glimt. Der spiller Junker i forvejen, og dermed er de to spillere for tredje gang i streg skiftet til den samme klub i samme transfervindue. Først AC Horsens i sommeren 2018, så Stabæk i sommeren 2019 og nu altså Bodø/Glimt.

Det er dog første gang, Junker skifter først. Det kan Skytte godt se det sjove i.

Læs også:Officielt: Norske vicemestre køber FC Midtjylland-spiller

- Jeg har spillet med Junker i halvandet år nu. Han er en god fyr. Jeg mente altid, at det var ham, der fulgte efter mig, fordi han kom til AC Horsens efter mig, han kom til Stabæk efter mig, men nu er det altså min tur til at følge efter ham, siger Sammy Skytte med et smil til sin nye klubs hjemmeside.

Begge danske spillere var lejet ud til Stabæk Fotball i efteråret; Skytte fra FC Midtjylland, Junker fra Horsens. Nu er de begge skiftet på en permanent kontrakt til Bodø/Glimt, og det må alt andet lige være et skridt op.

Læs også:Afsløring: Norsk klub køber FC Midtjyllands Sammy Skytte

Bodø/Glimt hentede sølvmedaljer i 2019-sæsonen, mens Stabæk blev nummer otte i Eliteserien. Dermed venter der også europæiske kvalifikationskampe for klubbens danskere til sommer.

Den liste tæller også Philip Zinckernagel. Han kom til klubben fra SønderjyskE i marts 2018, og han var fast mand for sølvvinderne i sidste sæson.

Læs også:2. divisionsspiller går i Kasper Junkers fodspor: Prøvetræner i norsk klub

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Silkeborg overvejer at hente gammel kending