Video : Tipsbladet
Superliga

Udbyder vil ikke sænke prisen på tv-pakker: Se nogle flere serier og film

Der er ingen fodbold lige for tiden, men Danmarks næststørste tv-udbyder har ikke i sinde at sende priserne på tv-pakker.

Streamingtjenesterne dplay og Viaplay har allerede sænket priserne på abonnementer i denne tid, hvor der hverken er fodbold eller sport i det hele taget - udover genudsendelser - men det får ikke udbyderen af Stofa og Boxer til at sænke priserne. Det skriver Ekstra Bladet.

Bag begge tv-udbydere står Boxer TV, og her forklarer administrerende direktør Ulf Lund, at man regner med, at kampene i Superligaen eksempelvis afvikles på et senere tidspunkt.

Læs også:Medie: Dette forventes at ske til dagens krisemøde for PL-klubberne

Han har også et godt forslag til, hvad de omkring 600.000 kunder i stedet kan bruge deres aftener og weekender på. Det handler om tålmodighed og serier.

- Ja, der er jo ikke så meget andet at gøre. Som forbruger må man jo se nogle flere film og serier, og så kommer der en hel masse sport på et senere tidspunkt, siger den administrerende direktør.

Læs også:Norge støtter op om Italiens ønske om udskydelse af EM

Premier League regner med at være lukket ned frem til omkring 1. maj, mens de danske rækker er lukket ned på ubestemt tid. Det er håbet, at man kan nå at færdiggøre dem i løbet af sommeren, nu EM er blevet skubbet til 2021.

Læs også:Mancini om EM: Vi kan også vinde om et år

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Krummer i Brøndbys talenter

Læs også:Udsat Superliga-kamp vises på TV3 Sport