Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-træner: Vi har også trænet med spillerne i grupper

Nogle klubber træner, andre gør ikke. Men uanset hvad er det ikke særlig gode betingelser at drive fodboldhold under, siger Brian Priske, der fortæller, at også FC Midtjylland har trænet med spillere i små grupper.

Der er vid forskel på, hvordan Superliga-klubberne træner eller ikke træner i denne tid. FC København og AGF byder eksempelvis spillerne ind på træningsanlægget i små grupper ad gangen, og OB forsøgte det samme, men fik forbud af kommunen. 

I FC Midtjylland har de allerede i den seneste uge trænet nogle dage med spillerne samlet i mindre grupper. Andre dage har spillerne selvtræner derhjemme. Det fortæller cheftræner Brian Priske i programmet Viaplay Sport Live.

Læs også:AGF følger i FCK's fodspor: Spillerne skal træne sammen i små grupper

Her forholder han sig også til den nuværende situation, hvor nogle klubber træner på græs, andre selvtræner, og nogle slet ikke må forlange, at spillerne træner.

- Det er selvfølgelig ikke optimalt for nogen af os. Uanset om det er fodbold eller hele verden generelt. Men som fodboldklub gør du jo det, du kan, inden for de retningslinjer, som er blevet stukket ud, ikke mindst fra regeringens side, men selvfølgelig også fra Divisionsforeningens.

Læs også:Overblik: Hvem træner, og hvem træner ikke i Superligaen?

- Så er der nogle andre modstandere på banen, eksempelvis en kommune i Odense, kan jeg læse om. Hver klub er jo interesseret i at træne de her spillere så godt som muligt og sørge for, at de er skarpe, til vi på et eller andet tidspunkt får grønt lys på den anden side.

Se hele klippet med Brian Priske i videoen i toppen af denne artikel.

Læs også:OB retter ind: Vi accepterer kommunens påbud

Læs også:Hobro-boss er nervøs: Vi har sluppet tøjlerne på spillerne

Læs også:Glen Riddersholm efterlyser klarere retningslinjer