Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-direktør om Superliga-idé: Det er nok det bedste af det værste

Der er flere planer i spil for den danske Superliga, og Jacob Nielsen peger på, at det vigtigste er at få gjort turneringen færdig.

De arbejder med en plan A, B og C, kunne Divisionsforeningen fortælle tidligere i denne uge, men det lader også til, at Divisionsforeningen arbejder på en slags plan D, der måske skal kombineres med en af de andre planer. Det skrev Jyllands-Posten tidligere onsdag. 

Den plan læner sig op af det, vi har hørt fra England den seneste tid, hvor de snakker om at færdiggøre ligaen med en slags slutrundemodel. Altså at man simpelthen indlogerer spillere og trænere på hoteller, tester dem jævnligt for at sikre, at de ikke er coronasmittede, og at man så spiller på udvalgte stadions.

Læs også:Efter syv måneder: FCK-profil er endelig streget fra skadeslisten

Ideen, som i alt sin enkelthed handler om, hvordan man kan få afviklet sæsonen midt i coronakrisen, møder umiddelbart opbakning fra AGF-direktør Jacob Nielsen.

- Det er jo nok det bedste af det værste. Sådan er det. Det vigtigste er, at vi får gjort turneringen færdig, siger Jacob Nielsen i et interview med Viaplay Sport Live.

Læs også:Silkeborg træner igen: Det kan godt være, det bliver kedeligt

Jacob Nielsen forklarer lidt senere i interviewet, at han mener, at Divisionsforeningen virkelig træder i karakter for tiden, og at det er godt at se.

Du kan se og høre hele interviewet med AGF-bossen i videoafspilleren øverst.

Læs også:Superligaen overvejer idé: Vil teste alle spillere, trænere og dommere

Læs også:Avis: Superligaen kan blive afgjort efter grundspillet

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere