Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere OB'er afviser Danmark: Måske MLS

Han har kontraktudløb til sommer, men tidligere OB-stopper har andre ideer end et skifte tilbage til Danmark.

Kontrakten med Heerenveen løber ud til sommer, og der er ikke udsigt til, at aftalen bliver forlænget. Umiddelbart virker det heller ikke specielt interessant for Daniel Høegh, der har spillet meget få minutter i denne sæson. 

I stedet er den 29-årige forsvarsspiller, der har en enkelt A-landskamp på cv'et, på udkig efter en ny arbejdsgiver.

Men selv om der ganske givet er dansk interesse - sikkert også fra OB, der er Daniel Høeghs barndomsklub - er interessen ikke gengældt.

Læs også:Kaldes en god spiller af sportschefen: Skal Daniel Høegh hjem til OB til sommer?

- Jeg vil alligevel ikke vende tilbage til Danmark. Jeg synes, det er for tidligt. Så jeg leder efter noge og er åben over for næsten alt. Men at blive i Heerenveen? Nej, det tror jeg ikke. 

- Måske MLS. Det kunne være fedt. Det er en liga, der bliver stærkere og stærkere, siger Daniel Høegh i FeanOnlines podcast.

Den danske stopper fortæller, at der allerede har været amerikansk interesse, og det kan meget vel have været fra Chicago Fire, selv om Høegh ikke vil sige det. Han kender nemlig træneren.

Læs også:Avis: Dansker forlader Heerenveen

- Jeg har aldrig været der (Chicago, red.), men det ser ud til at være en dejlig by. Deres træner, Raphael Wicky, var U21-træner for FC Basel, da jeg spillede der. Deres sportsdirektør (Georg Heitz, red.) var der også, så måske skal jeg give ham et ring. I sidste ende handler det vel alt sammen om netværk, siger danskeren.

Daniel Høegh blev solgt fra OB til Basel i sommeren 2015, inden han i 2017 skiftede til Heerenveen. I denne sæson har han blot spillet syv minutter i den bedste hollandske række, mens han har fået 43 minutter i pokalturneringen.

Læs også:Udlandsdansker foran kontraktudløb: Er jeg tvunget til at blive?

Læs også:Danskere på vippen i hollandsk klub: Direktøren giver opdatering

Læs også:19-årig udlandsdansker skal udlejes: Jeg er åben for det hele