Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bruun Larsen om Robert Skov: Godt, jeg ikke også kom ned på backen

Jacob Bruun Larsen glæder sig over, at han ikke har fulgt i Robert Skovs fodspor i Hoffenheim og er rykket ned som back. Det er hans defensive arbejde alt for svagt til.

Jacob Bruun Larsen og Robert Skov har kendt hinanden, siden de var til OL sammen i 2016. Indtil i sommer var de også fast inventar på U21-landsholdet sammen, og nu er de så genforenet i Hoffenheim.

Skov kom til klubben i begyndelsen af sæsonen, mens Hoffenheim lejede Bruun Larsen i Borussia Dortmund i vinter. Han sørgede for at rådføre sig med sin gamle ven først.

Læs også:Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og Hoffenheim-truppen opgiver lønnen

- Jeg talte selvfølgelig også med Robert. Jeg har kendt ham i lang tid og stoler på ham. Han ville sige, hvis der var noget, der ikke huede ham her. Han havde dog kun godt at sige om klubben og træneren, siger Jacob Bruun Larsen til Hoffenheims hjemmeside.

Han nåede kun at få fire kampe for sit nye hold, inden Bundesligaen gik i coronadvale. De var dog alle som offensivspiller, og dermed tyder intet på, at han følger i Robert Skovs fodspor fra kanten til backen.

Læs også:Bayern-ydmygelse af Skov og Bruun Larsen afbrudt af fan-banner

Hvilket nok er bedst for alle parter.

- Det ville ikke være godt. Det er mit defensive arbejde stadig for svagt til. Jeg vil altid score mål og søger altid afslutningen. Det har betydet alt for mig, siden jeg var barn, siger Jacob Bruun Larsen med et grin.

Mens Robert Skov har taget skridtet op til A-landsholdet, er Bruun Larsen stadig fast mand for U21-mandskabet. Han fik dog sin A-debut for et års tid siden.

Læs også:Jacob Bruun Larsen fik debut i målfest mod Bayern

Læs også:Tidligere SIF-spiller om Robert Skov: Han blev decideret for god til os

Læs også:SIF har tjent fedt på spillersalg: Det kommer os til gode i denne tsunami