Video : Tipsbladet
Landshold

Poulsen om EM i København: Alle har glædet sig helt vildt

Yussuf Poulsen vil være rigtig ærgerlig, hvis det ender med, at Danmark alligevel ikke får lov til at være medvært ved EM i 2021.

Danmark skulle have været vært ved EM til sommer, men den verserende coronavirus har udsat slutrunden til næste sommer, og nu er der opstået tvivl omkring det danske værtsskab.

For Tour de France starter i København få dage efter den sidste EM-kamp i Parken, og det har skabt planlægningsproblemer.

Indtil videre er beslutningen udskudt indtil den 8. maj, og Yussuf Poulsen krydser fingre for, at det lykkes at holde fast i de fire kampe på dansk grund, for han har glædet sig til oplevelsen.

- Helt vildt meget. Jeg tror, at rigtig mange af os landsholdsspillere føler os rigtig heldige over, at vi lige netop i denne tid er landsholdsspillere. Det er ikke alle, der får lov til - lige meget hvor mange slutrunder de når at komme med til - at spille på hjemmebane.

Læs også:Leipzig-træner om dansk landsholdsspiller: Han må bide det i sig

- Det handler bare om held, og vi er de heldige personer, der er landsholdsspillere i denne periode, hvor et EM skal spilles i Danmark. Alle har glædet sig helt vildt meget, og vi kommer til at glæde os lige så meget, hvis det bliver næste år.

- Og vi håber selvfølgelig, at vi får de kampe i København, som vi er blevet lovet, siger han til Viaplay Sport Live.

For nogle uger siden florerede der en historie, som gik på, at Yussuf Poulsen havde bedt om at blive solgt.

Dengang afviste både angriberen selv og hans agent, at rygtet havde noget på sig, og det er fortsat Lepzig-spillerens ønske at genvinde sin plads på holdet, når der atter kan spilles fodbold i Tyskland.

Læs også:Yussuf Poulsen understreger: Jeg vil ikke væk fra Leipzig

- Nej, jeg har ikke tænkt på, om der skal ske noget i den nærmeste fremtid, fordi min fremtid lige pt. ligger her, og hvis jeg havde følelsen af, at det ikke kunne lade sig gøre, ville jeg nok tænke i andre baner.

- Men pt. er mit fokus her, og jeg skal tilbage og spille igen lige så meget, som jeg har gjort tidligere. Jeg kan ikke se, hvorfor jeg, når jeg har kunnet gøre det tidligere, ikke skal kunne gøre det igen - og når jeg snakker tidligere, er det bare nogle måneder tilbage. 

25-årige Poulsen har spillet 29 kampe for RB Leipzig i indeværende sæson og scoret tre gange. Han har desuden lavet 11 assists.

Læs også:Leipzig-boss tager transferrygter om stjerne med ro

Læs også:Medie: Lyngby kan tjene stort millionbeløb på Yussuf Poulsen-transfer

Læs også:Yussuf Poulsen-konkurrent vil blive i RB Leipzig