Video : Tipsbladet
Premier League

Everton viser interesse for dansk landsholdsspiller

Pierre-Emile Højbjerg er på blokken i Everton, skriver The Athletic.

Pierre-Emile Højbjerg har i flere omgange været sat i forbindelse med storklubben Tottenham, men det er tilsyneladende ikke den eneste Premier League-klub, der har et godt øje til Southamptons danske anfører.

The Athletic skriver, at også Everton lurer på 24-årige Pierre-Emile Højbjerg, der er anfører i Southampton og spiller fast hver eneste gang. Danskerens præstationer er ikke gået ubemærket hen hos Everton-manager Carlo Ancelotti, der ligesom Højbjerg har en fortid i Bayern München. Dengang smuttede Pierre-Emile Højbjerg fra den tyske storklub, da Ancelotti tiltrådte.

Læs også:Tidligere Tottenham-spiller tvivler: Kommer Højbjerg til at gøre holdet bedre?

Evertons interesse for den danske landsholdsspiller stammer helt tilbage fra januars transfervindue, og Southampton kan formentlig se frem til flere henvendelser angående Højbjerg i sommerens transfervindue, hvis ikke coronakrisen har ødelagt de engelske klubbers transfermuskler.

Pierre-Emile Højbjerg har kontrakt med Southampton frem til sommeren 2021, så det vil være oplagt at sælge danskeren i det kommende transfervindue, hvis klubben er bekendt med, at det ikke er muligt at lokke kaptajnen til at underskrive en ny aftale. 

Læs også:Ærlig landsholdsbobler: Fodbold er et drug, som jeg er afhængig af

Everton er nummer 14 i Premier League - det er to placeringer højere end Southampton. 

Læs også:Højbjerg kender til Spurs-rygter: Det er en stor klub

Læs også:Premier League-spiller: Luk kamerahold ind i omklædningsrummene

Læs også:Pierre-Emile Højbjerg og holdkammeraterne udsætter løn

Læs også:Højbjerg om debut under Guardiola: Jeg var en af dem, der ville dø for ham