Video : Tipsbladet
Superliga

Netop offentliggjort: Disse dage og weekender spilles der Superliga-bold

Nu er det på plads, hvornår der skal spilles Superliga, NordicBet Liga og Sydbank Pokal.

Superligaen indledes den 28. maj med opgøret mellem AGF og Randers FC, og så bliver der ellers spillet kampe i løbet af weekenden, mandag og tirsdag, inden man den efterfølgende søndag spiller sidste runde i grundspillet.

Og nu har man fra Divisionsforeningen, der står bag de bedste rækker i dansk fodbold, så offentliggjort kalenderen for resten af indeværende sæson.

Den viser - som Ekstra Bladet skrev tidligere onsdag - at der er pokalsemifinaler den 10. juni og siden finale den 1. juli, og så viser den også, at NordicBet Ligaen bliver sparket i gang i sidste weekend i maj.

Læs også:Afsløring: Vil genstarte 2. division med amputeret kampprogram

Kampdage og tidspunkter offentliggøres løbende - eksempelvis ved man ikke, hvem der ender i hvilket slutspil og kan derfor af hensyn til tv ikke sige, hvem der spiller hvornår i en spillerunde.

-”Så længe, der ikke kan spilles med tilskuere på stadion, har vi i tilrettelæggelsen lagt ekstra fokus på at gøre flest mulige kampe bedst muligt tilgængeligt for fodboldfans på tv ved at sprede kampene. Men derudover vil der i tilrettelæggelsen også skulle tages hensyn til test-regimet, så test af trupperne koordineres optimalt, siger turneringschef i Divisionsforeningen Peter Ebbesen i en pressemeddelelse.

Både Superligaen og NordicBet Ligaen står til at slutte i weekenden den 26. og 27. juli, men der er dog en enkelt kamp tilbage i kalenderen, nemlig Europa Playoff den 29. juli.

Læs også:NordicBet Liga-klubejer idømt karantæne for betting

For Superligaen vil der være tre midtugerunder, mens der for NordicBet Ligaen vil være fire. De ligger ikke samtidig, som man også kan se af kalenderen herunder.

Planen for dansk 2. division ventes der at være en afklaring på i næste uge.

Læs også:Dansk Strømsgodset-træner sammenlignes med norsk trænerikon
Læs også:NordicBet Liga-klub får kraftigt forbedret hjemmebane
Læs også:Afsløring: Her er prisen på coronatests i dansk fodbold