Video : Tipsbladet
Bundesliga

Marcus Ingvartsen imponerer Busk: Er mere alsidig nu

Jakob Busk er imponeret af sin landsmand og holdkammerat i Union Berlin Marcus Ingvartsen, der har taget skridtet til tysk fodbold på fornem vis.

Union Berlin har haft en flot første sæson i Bundesligaen, og det skal gå mere end almindeligt galt i de resterende kampe, hvis ikke hovedstadsklubben også skal være repræsenteret i landets bedste række i den kommende sæson.

Den tidligere Superliga-topscorer Marcus Ingvartsen har hjulpet Union Berlin på vej med fire scoringer i Bundesligaen, og det gør danskeren til den tredjemest scorende spiller i klubben.

Jakob Busk, der aktuelt er tredjemålmand i Union Berlin, er da også imponeret af sin landsmand, der i Union Berlin sjældent spiller nier, som man ellers husker ham som i FC Nordsjælland.

Læs også:Før Bundesliga-genstart: Er mesterskabet allerede afgjort?

- Jeg synes, han har gjort det godt. Han havde en svær start med en skade, der drillede ham, men han har kæmpet sig godt tilbage, og han har scoret fire mål som kantspiller. Det er bestemt godkendt på et hold, der ikke altid dominerer kampene, siger Jakob Busk til tipsbladet.dk.

- Han har lagt en alsidighed til sit spil, og det taler kun til hans fordel, at træneren kan bruge ham på flere forskellige positioner. Jeg synes, han har taget skridtet ind i Bundesligaen meget fornemt. 

Også udenfor banen nyder Jakob Busk at have Marcus Ingvartsen i nærheden.

Læs også:Reserven Busk har forlænget i Bundesligaen: Ikke min stil at løbe væk

- Det er selvfølgelig rart at have ham her, og vi kommer rigtig godt ud af det med hinanden privat, så det sætter jeg stor pris på. Også at have en holdkammerat jeg kan tale lidt dansk med. Vi har også en nordmand og en svensker, så vi har en lille skandinavisk gruppe, lyder det fra målmanden, der tidligere på ugen forlængede sin kontrakt med Union Berlin.

Union Berlin spiller den første kamp efter coronapausen i dag klokken 18.00, når holdet møder topholdet Bayern München - læs optakt her.

Læs også:Yussuf Poulsen: Alle kan frit bestemme, om de vil spille eller ej

Læs også:Hradecky kritiserer tyske fodboldledere: De skulle have spurgt spillerne

Læs også:Sur Union Berlin-keeper vraget: Jeg er klubbens bedste spiller