Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-talent kan snart snøre støvlerne: Jeg savner fodbold så meget

Superligaen er lidt over en uge væk, men allerede i morgen spiller Brøndby IF testkamp. Og Anis Ben Slimane glæder sig.

Han viste lovende takter, midtbanetalentet Anis Ben Slimane, da han fik chancen fra start af forårssæsonen i Brøndby IF, så man forstår, hvis han har gået og trippet de sidste par måneder efter at komme i gang igen.

Nu kan Slimane heldigvis glæde sig over, at han snart kan trække i kampstøvlerne igen. Der er under to uger, til Brøndby indleder Superliga-genstarten med en kamp mod SønderjyskE, men allerede torsdag og igen tirsdag spiller man testkamp mod Lyngby.

Læs også:Teskampe i coronapausen: Sådan gør Superliga-klubberne

Og Slimane er sulten.

- Selv om det er en testkamp, skal vi stadig vise, at vi er klar. Det er en rigtig god mulighed for at få nogle minutter i kroppen for de fleste af os.

Læs også:Superliga-powerranking: Hvem har kræfterne til den vilde afslutning?

- Jeg kan næsten ikke vente, til kampen starter. Jeg har siddet og set mine egne kampe en masse gange for at lære noget af dem, og fordi jeg savner fodbold så meget. Hver dag sidder jeg bare med lysten til at tage fodboldstøvlerne på gå på banen mod et andet hold. I morgen sker det så endelig igen, og jeg glæder mig rigtig meget, siger Brøndbys midtbanespiller til klubbens hjemmeside.

Anis Ben Slimane, 19 år, nåede at spille fire Superliga-kampe, inden sæson blev sat på pause. Han scorede en enkelt gang, og så noterede han sig også for et oplæg.

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør i Brøndby IF, har sagt til Ekstra Bladet, at man vil forlænge aftalen med Slimane, der ellers løber til 2023, fordi han allerede har gjort sig fortjent til det.

Læs også:Forundret over Brøndby-melding: Overlever de coronakrisen?

Læs også:Transferkongerne: Europas største klubber jagtede kæmpetalentet

Læs også:Brøndby-komet er tæt på ny kontrakt