Video : Tipsbladet
Superliga

AGF bekræfter: Assistenttræner stopper til sommer

Superliga-klubben AGF må se assistenttræner Ruben Selles forlade klubben til sommer.

Han har haft stor betydning for AGF og arbejdet på træningsbanen, men til sommer søger AGF-assistent Ruben Selles nye udfordringer.

Det bekræfter klubben fra Aarhus i en pressemeddelelse.

Læs også:Optakt: AaB - AGF

Ruben Selles har været assistenttræner for David Nielsen siden 1. januar 2018, men nu søger han altså en ny udfordring.

- Jeg har igennem et godt stykke tid - og fra vores mange samtaler vidst - at Rubén gerne ville udfordre sig selv med noget andet efter denne sæson. Og vi takker ham for alt det hårde arbejde, han har lagt i klubben og ønsker ham alt mulig held og lykke og måske endda et "på gensyn" med videre på rejsen her fra Aarhus, når den tid kommer, siger sportschef Peter "PC" Christiansen.

Læs også:Åge Hareide: Jeg har helt sikkert lyst til at fortsætte

Ruben Selles arbejdede med David Nielsen i Strømsgodset, og de to fandt altså sammen igen i AGF. Cheftræneren sender pæne ord mod sin snart forhenværende assistent.

- Rubén har været en vigtig del af vores arbejde og vores projekt her i AGF. Han er en arbejdsmaskine, der med sin professionelle tilgang til sit arbejde og sin brede baggrund fra den spanske struktur og den østeuropæiske disciplin har givet spillerne et indblik i, hvordan fodboldens spilles andre steder i verden. Han efterlader et fremragende stykke arbejde med vores analyse og metodik-apparat som vi kan nyde godt af fremover og på både det personlige og faglige plan vil han blive savnet af os alle, siger cheftræner David Nielsen.

AGF regner med at have en ny assistenttræner på plads inden starten på den nye sæson, lyder det.

Læs også:Tingager inden to AaB-opgør: Ingen grund til at slække på noget

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 25. spillerunde

Læs også:Ny aftale: Danske Spil udvider samarbejdet med FC Midtjylland