Video : Tipsbladet
Superliga

Mange timers ekstratræning giver pote for FCN-profil

Mikkel Damsgaard har forbedret sig markant i denne sæson, og det er et resultat af mange timers benhård træning, fastslår FCN-profilen.

Mikkel Damsgaards udvikling i denne sæson er iøjefaldende. Ikke mindst når det gælder målkontoen.

I sin første Superliga-sæson for FC Nordsjælland scorede offensivspilleren et mål i 17 kampe, i sin anden sæson scorede han et mål i 32 kampe og i denne, sin tredje sæson, har han foreløbig noteret sig for ni scoringer i 24 kampe.

Der er imidlertid ikke tale om nogen mirakelkur, fastslår stortalentet. Det er et resultat af mange timers (over)arbejde på træningsbanen.

Læs også:Tv-millionerne regner over Superligaen: Dette er på spil før næste runde

- Det er træningen, der giver pote. Især i forhold til mine afslutninger, og det er lækkert, når det kan omsættes på banen. Det bliver man også lidt stolt over, og jeg har fået mere selvtillid, siger Mikkel Damsgaard til tipsbladet.dk.

Har du manglet selvtillid?

- Nej, jeg har ikke manglet det. Men jeg har klart mere selvtillid nu i forhold til mine afslutninger, og jeg er sikker på, at det er et udtryk for, at jeg har brugt rigtig mange timers ekstratræning på at forbedre det, siger han.

Læs også:FCN-træner vil holde gryden i kog: Ellers grænser det jo til matchfixing

19-årige Mikkel Damsgaard skifter snart til Sampdoria, men først er der et stykke arbejde, der skal gøres færdig i FC Nordsjælland, og det bliver med nogle spændende kampe i mesterskabsspillet. FCN har allerede før sidste runde i grundspillet sikret sig en plads i top seks.

- Det har været vores mål hele sæsonen, og det har været spændende et par gange i tidligere sæsoner. Det er dejligt, vi fik den sikkert i hus i denne sæson, og jeg synes også, vi har fortjent det, siger Damsgaard, der har et klart mål for sin sidste tid i FCN:

- Nu jagter vi helt klart medaljer. Vi skal hele tiden jagte det maksimale, vi kan.

FC Nordsjælland møder FC Midtjylland klokken 17.00. 

Læs også:FCN-profil kan smutte gratis: Det skal da ærgre én

Læs også:Sidste runde i grundspillet: Dette er på spil for Superliga-holdene

Læs også:Lige målmandskamp i FCN ser ulige ud: Her er trænerens forklaring