Video : Tipsbladet
Superliga

Flemming Pedersen: Kamaldeen får først fuld spilletid til efteråret

Hvis man gerne vil opleve Kamaldeen Sulemana i 90 minutter, så skal man vente til næste sæson, fortæller FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland fik søndag aften 1-1 med FC København på hjemmebane, og her var det en kamp, hvor Kamaldeen Sulemana kom ind fra bænken og scorede nordsjællændernes enlige mål og leverede en meget livlig præstation.

Dog må man væbne sig med tålmodighed, hvis man gerne vil se den unge FCN-spiller i en hel Superliga-kamp. Det fortæller klubbens cheftræner Flemming Pedersen i et interview på FC Nordsjællands officielle hjemmeside.

Læs også:FCN-anfører med kontraktudløb vil gerne blive

- Alle kan se, at vi skifter meget med Kamaldeen. Den ene kamp starter han inde, og så starter han ude i den næste runde. Og det er fordi, at han gennemsnitligt skal doseres med 45 minutter per kamp. Han skal stille og roligt bygges op, så det er først i løbet af efteråret i næste sæson, at han begynder at spille fulde kampe, lyder det fra Flemming Pedersen.

I forhold til kampen var Pedersen desuden meget tilfreds med, at holdet satte sig på FCK fra kampens start. 

Læs også:Ståle om skadesproblemer: Har aldrig oplevet noget lignende

- Der gik vel ikke mere end et par minutter, før vi havde den første store chance. Vi holder tempo i kampen, spiller med gode positioner og udnytter de rum, som FCK er nødsaget til at afgive på banen, siger han og fortsætter:

- Det er både i bagrummet, mellemrummene og i siderummene. Derfor er vi rigtig gode til at få flyttet FCK’s organisation rundt på banen, forklarer FCN-træneren.

Næste opgave for FC Nordsjælland er på onsdag, hvor de møder AGF på udebane.

Læs også:Bjelland: Det havde været tyveri hvis vi havde slået FC Nordsjælland

Læs også:Solbakken ærgrer sig over Zecas indsats mod FCN

Læs også:Kamaldeen viste BLM-trøje frem: Der er ting som er nødt til at blive sagt