Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool fordømmer fans: Det er fuldstændig uacceptabel opførsel

Liverpool er ikke tilfredse med, at fans fejrede mesterskabet uden at overholde myndighedernes retningslinjer.

Liverpool blev torsdag aften engelske mestre, da Manchester City tabte til Chelsea, og det fejrede en stor gruppe tilhængere ved at samles fredag. Det resulterede i kritik, da de ikke fulgte de gældende regler for afstand og des lignende i samfundet.

Og nu er Liverpool også ude med kritik af fansenes opførsel og kalder den for uacceptabel. Det meddeler Liverpool i en pressemeddelelse i samarbejde med Merseyside politi og byrådet.

Læs også:Solbakken: Klopp var ikke blevet mester med første taktikplaner

- Flere tusinde mennesker dukkede op på Pier Head fredag den 26. juni, og nogle valgte at ignorere den myndighedernes vejledninger med hensyn til afstand og sætte sikkerheden på spil.

- Vores by er stadig i en folkesundhedskrise, og denne opførsel er fuldstændig uacceptabel.

Læs også:Solskjær om Liverpool-mesterskab: Det gør ondt at se

- Den potentielle fare for en anden bølge af COVID-19 eksisterer stadig, og vi er nødt til at arbejde sammen for at sikre, at vi ikke ødelægger alt, hvad der er opnået under lockdown.

- Når det er sikkert at gøre det, arbejder vi for at arrangere en sejrsparade, hvor alle kan mødes for at fejre mesterskabet. Indtil den tid er sikkerheden i vores by og vores mennesker fortsat vores vigtigste prioritet, skriver Liverpool.

Der resterer stadig syv kampe af sæsonen i Premier League, men Liverpool kan ikke længere indhentes af Manchester City i tabellen.  

Læs også:Dansk indkasttræner jubler over Liverpool-mesterskab: Det er vanvittigt

Læs også:Følelsesladet Klopp måtte forlade mesterskabsinterview

Læs også:Se Liverpool-spillerne fejre Willian-målet - og mesterskabet