Video : Tipsbladet
Superliga

Kulturordfører om AaB-pokalfans: Idioter

Socialdemokraternes kulturordfører, Kasper Sand Kjær, har ikke meget til overs for AaB-fansenes opførsel under pokalfinalen.

AaB-fansene står i et dårligt lys hos mange efter optøjerne i forbindelse med onsdagens pokalfinale, og ifølge Socialdemokraternes kulturordfører, Kasper Sand Kjær, er de nordjyske fans nogle idioter.

Det fortæller han til B.T.

- Det er hamrende ærgerligt, at der er nogen få idioter, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, siger kulturordføreren.

Læs også:AaB-tilhængere undrer sig over politiets behandling

De udskammede AaB-fans kom i rampelyset under finalen i Sydbank Pokalen i onsdags, da de rejste sig fra sin nummereret siddeplads og stimlede tæt sammen på tribunen.

Episoden førte til et næsten 15 minutter langt spilstop, inden mange af de oprørte AaB-fans udvandrede fra Blue Water Arene i Esbjerg, hvor pokalfinalen blev spillet.

Senere er der blevet offentliggjort en video af Syd- og Sønderjyllands Politi håndtering af situationen udenfor stadion. Her prygler en politibetjent AaB-fans med sin knippel.

Læs også:Efter Brøndby-opgør: Ingen positive tests i FCN-truppen

Sagen er nu sendt videre til Det Uafhængige Politiklagenævn, som skal vurdere, om betjentene agerede rigtigt eller forkert i situationen.

AaB tabte pokalfinalen med 2-0 til SønderjyskE, der kunne skrive historie med sin første pokaltitel i klubbens historie.

Læs også:Få hundrede på stadion: AaB må vente med at udvide for flere tilskuere

Læs også:Dansk pokalfinale-ballade trækker overskrifter i Europa

Læs også:AaB-træner før Brøndby-kamp: Håber ikke, coronasmitte får konsekvenser