Video : Tipsbladet
Superliga

Ludomani har været et tema i FC Midtjylland

FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, bekræfter, at klubben tidligere har haft spillere med ludomani-problemer.

Landstræner Kasper Hjulmand har åbnet en varm debat om spilreklamer og ludomani i fodbold, og sidstnævnte har FC Midtjylland haft et par episoder med.

Det fortæller klubbens direktør Claus Steinlein til B.T.

Læs også:Kudus, Evander eller Daramy: Superligaens største salg denne sommer

Den midtjyske klub har tidligere fået en Superliga-spiller på ret køl, efter han havde svært ved at lægge sit gamblingproblem fra sig.

- Jeg har oplevet en enkelt Superliga-spiller, der har haft lidt udfordring med det, og hvor vi så hjalp ham med at komme til behandling og få tingene klaret. Vi opdagede det ved, at en af trænerne var tæt på spilleren, så han spurgte spilleren, om der egentlig ikke var et problem, og derfra gik det hurtigt med, at spilleren råbte om hjælp, siger Steinlein uden at nævne navnet på spilleren.

- Vi har benyttet os af Mads Beierholm (tidligere stort Superliga-talent i Vejle, red.), som har været forbi os og fortælle om, hvad det gør ved folk. Han er rigtig, rigtig god og har selv været ude i spilproblemer.

Steinlein gør det også klart, at ludomani ikke er noget stort problem i klubben. I de 20 år han har været, er der kun opstået to episoder, hvor en spiller skulle have hjælp.

Læs også:FCM skærper afstandskrav efter pokalfinalen: Ingen ønsker at se det

FC Midtjylland er i øjeblikket på vej mod det danske mesterskab. Klubben er 11 point foran FC København i 3F Superligaen, hvor der resterer seks spillerunder.

Søndag skal midtjyderne i aktion i den 31. spillerunde, når de gæster FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum.

Opgøret fløjtes i gang klokken 14.00.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - juni

Læs også:Lukas Hradecky har stadig Viaplay: Følger Esbjerg og Brøndby

Læs også:FCK-direktør nedtoner frygt efter fan-uro i pokalfinale