Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborgs nyindkøb tager med ned: Jeg vil tilbage i Superligaen

Han skiftede i vinter fra Esbjerg, der siden rykkede ud af Superligaen, men hans nye klub har gjort det samme, og derfor kommer Mark Brink i næste sæson til at stå over for sin nye klub.

To af tre nedrykkere fra årets Superliga-sæson er fundet, Esbjerg fB og Silkeborg IF, og én spiller har trukket begge trøjer over hovedet i denne sæson.

Mark Brink spillede 10 gange i efteråret for EfB, mens han indtil videre har spillet otte gange for Silkeborg i foråret. Spiller han de sidste par sæsoner, vil han notere sig for 10 kampe for hver af de to nedrykkere.

- Nej, skal vi ikke bare holde det til én nedrykning, siger Mark Brink til tipsbladet.dk, da han bliver spurgt om han føler, han er rykket ned to gange i denne sæson.

Den ene nedrykning, som han altså kalder det, er han hverken glad eller stolt over. Han lover dog også Silkeborg IF, der købte ham, at han er med i jagten på oprykning næste sæson.

Læs også:Leder: Brøndby er et oplagt mål for en udenlandsk investor - bare ikke nu

- Jamen man er selvfølgelig utroligt skuffet, det er aldrig sjovt at være med til at rykke ned. Det kan alle, der har prøvet det, sige. Man skal være skuffet nu. Næste sæson skal vi vinde en masse kampe, så vi kommer tilbage i Superligaen, siger Mark Brink.

Han skiftede til Silkeborg for at få mere regelmæssig spilletid, og selv om han ikke har fået det endnu, ligger det i kortene, at det kommer i næste sæson, hvor SIF er uden Mads Emil Madsen, der er blevet solgt for en masse millioner.

- Målsætningen er at få regelmæssig spilletid, og så skal jeg gribe chancen. Det ved jeg, jeg er god nok til. Da vi var i 1. division med EfB, fik jeg det også, men da vi rykkede op, kom der en masse nye spillere. 

- Jeg er klar til at give den en skalle i næste sæson og i de sidste par kampe her i Superligaen, siger Mark Brink.

Læs også:Henter keeper i FC Midtjylland: 15-årig får kontrakt i OB

Selv om SIF er rykket ud af landets bedste række, er Mark Brink fortrøstningsfuld med hensyn til fremtiden og muligheden for at få førsteholdsfodbold.

- Jeg vidste jo, at det var en risiko, da jeg kom hertil. Jeg var 100 procent fokuseret på at redde os, og jeg var også sikker på, at det kunne lade sig gøre.

- I Silkeborg har jeg en bedre mulighed for at spille, og måden, der bliver spillet på, passer mig rigtig godt. Det er et godt match, og der er mange unge spillere her, konstaterer Silkeborg-spilleren.

Mark Brink har kontrakt med midtjyderne frem til 31. december 2022, og han kan meget vel starte inde de næste par kampe, for det er yderst tvivlsomt, om den solgte Mads Emil Madsen kommer i aktion yderligere for Silkeborg.

Læs også:Dansk-spanier sættes i forbindelse med landstrænerjob

Læs også:Peger pilen på Esbjerg-chef? Jeg føler, jeg kan se mig selv i spejlet

Læs også:Dal efter nyt Fredericia-nederlag: Vanvittigt at snakke om krise