Lerager tog point fra Stryger efter vildt drama

På to sene scoringer lykkedes det Genoa og Lukas Lerager at spille 2-2 med Jens Stryger Larsens Udinese.

Hverken Udinese eller Genoa har på nogen måde spillet sig fri af nedrykningsstregen i Serie A, og søndag aften mødtes de to mandskaber i Udine.

Jens Stryger Larsen startede for hjemmeholdet, mens Genoa havde Lukas Lerager i startopstillingen. Lasse Schöne så kampen fra bænken.

Netop fra bænken kunne Schöne efter få minutter inde se holdkammeraten Iago Falqué sende et farligt frispark mod mål, men Juan Musso i Udinese-buret fik sendt bolden til hjørnespark.

Så skulle man måske tro, at den tidlige mulighed var et forvarsel om, hvad der ventede, men chancer var der langt fra mange af. Kevin Lasagna tvang også en flot redning ud af Mattia Perin en halv times tid inde i opgøret, men derudover var der ikke meget at berette om før det 44. minut.

Her steg Seko Fofana nemlig til vejrs og stangede Udinese i front. 1-0 var stillingen således ved pausen.

Efter en time blev Jens Stryger taget ud til fordel for hollandske Hidde ter Avest.

Det ændrede imidlert ikke det helt store for hjemmeholdet, for Udinese holdt fortsat Genoa fra scoringer, og så blev det i stedet 2-0 ved Kevin Lasagna. Der var spillet 73 minutter, da angriberen driblede sig fri i feltet og sparkede kuglen i nettet.

Rutinerede Goran Pandev fik i det 81. minut bragt spændingen tilbage i opgøret, og dybt inde i tillægstiden fik Andrea Pinamonti min sandten udlignet på et straffespark, som var blevet tildelt efter VAR-gennemsyn.

Sparket blev kampens sidste, og det sluttede 2-2. Udinese har nu 32 point på 15. pladsen i Serie A, mens Genoa er nummer 17 med 27 point.