Video : Tipsbladet
Superliga

Vil til EM: Tidligere EfB- og FCM-finne leder efter ny klub

Kontrakten i Esbjerg løber ud om en uges tid, men Markus Halsti har fortsat mod på mere fodbold.

Han er blevet 36 år, men selv om han i fodboldmæssig sammenhæng er gammel, har Markus Halsti ikke i sinde at stille støvlerne på hylden lige med det samme.

Den finske landsholdsbobler har en kontrakt, der løber ud om en uges tid i Esbjerg, og selv om den ikke bliver forlænget, kigger han på muligheden for at fortsætte karrieren i Danmark eller tæt på det danske.

- I Skandinavien er stedet, hvor jeg helst vil finde en ny klub, siger Markus Halsti i et interview med MTV Sport i Finland.

Læs også:Brasilianer tilbage hos FCM: I Silkeborg fik jeg mere selvtillid

Det er formentlig drømmen om en EM-slutrunde, der lokker for den rutinerede stopper, men så skal han også spille kampe og holde sig i god form. Til sidst i Esbjerg blev han helt fravalgt til kampe, og når han spillede, var det heller ikke på det høje niveau, man har set tidligere.

- Jeg spiller videre, med mindre der sker noget specielt. Motivationen er det samme, som da jeg var i 20'erne. Min sæson nummer 16 er i bogen, men jeg vil gerne fortsætte.

- Vi har kastet net i vandet i alle retninger, og der er ikke noget, der er udelukket. Nu må vi se på, hvad fremtiden kan bringe, siger Halsti.

Læs også:Halsti tror på Lungi-succes i Norwich: Kig på Pukki

Finnens familie skal allerede være flyttet tilbage til Finland, så det er muligt, at manden med 35 landskampe på cv'et fortsætter karrieren i hjemlandet.

EM 2020 er første slutrunde, Finland har kvalificeret sig til, og derfor har det været alle finske spilleres ønske at komme med.

Nu er slutrunden rykket et år til sommeren 2021, så Halsti har et år til at vise, at han skal med.

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer flyver mod toppen

Læs også:Troels Bech om kort tid i EfB: En god reminder til den gamle cirkushest

Læs også:Superligaens anførere: FCM's bane er bedst - Farums værst