Video : Tipsbladet
Superliga

Wind om skifte: Der kan sagtens gå nogle år

Jonas Wind har ikke travlt med at komme videre fra FC København.

Efter en lang skadespause er Jonas Wind igen ved at nærme sig topformen, og interessen for angriberen begynder atter at blusse op. Men Wind har ikke travlt med at forlade FC København, fortæller han til Ekstra Bladet.

Den nu 21-årige Wind var glohed i starten af sæsonen, hvor han scorede seks mål i de første seks Superliga-kampe, men det fik en alvorlig knæskade ændret på, og Wind har de seneste måneder kæmpet med at komme tilbage til samme niveau.

Læs også:Parken-nedjustering får ingen betydning for Solbakkens budget

Med to scoringer i 3-0-sejren over Istanbul Basaksehir fik FCK-spidsen imidlertid vist, at københanverne godt kan have store forventninger til ham i den kommende sæson. Forleden blev der desuden skrevet om interesse fra Serie A-klubben Bologna.

Nu slår Wind dog fast, at han ikke har travlt med at komme til udlandet.

Læs også:Mustapha Bundu siger på gensyn: Tror, I vil se mig i Aarhus igen

- Udlandet tiltaler mig da, men der kan sagtens gå nogle år. Jeg har slet ikke travlt. Jeg har ingen præferencer. Der er mange ligaer, der rykker i øjeblikket, siger han til Ekstra Bladet.

Det er blevet til i alt ti scoringer i 18 kampe for Jonas Wind i denne sæson. Mandag kan han udbygge denne total mod Manchester United.

Kontrakten med FC København løber indtil udgangen af 2023.

Læs også:Medier: Göztepe vil have Mikkel Kirkeskov

Læs også:Ståle før United: Stor fordel at det afgøres over én kamp

Læs også:Solbakken afviser: For tidligt at hente Zanka hjem