Video : Tipsbladet
Superliga

Efter ny keeper-tilgang: SønderjyskE giver reserve løbepas

I SønderjyskE har reservekeeper Nikola Mirkovic fået lov til at lede efter en ny arbejdsgiver.

SønderjyskE har gang i den helt store udskiftning i målmandsteamet denne sommer.

Klubben har således hentet Lawrence Thomas og Nicolai Flø ind, mens man allerede har sagt farvel til sidste sæsons førstekeeper, Sebastian Mielitz. Og også reservekeeper Nikola Mirkovic ser ud til at forlade klubben.

Læs også:SønderjyskE henter tidligere Superliga-målmand: Det var let at vælge

Tidligere har sportschef Hans Jørgen Haysen åbnet for at sige farvel til den serbiske målmand, og nu har han fået løbepas i den sønderjyske klub.

- Tilgangen af både Lawrence Thomas og Nicolai Flø betyder desuden, at vi har givet Nikola Mirkovic mulighed for at finde en anden klub, hvor der er mere udsigt til spilletid, som hele tiden har været planen, og som han fortjener, siger Hans Jørgen Haysen ifølge SønderjyskE’s hjemmeside.

Læs også:Superliga-klubber står til et trecifret milliontab med coronarestriktioner

Nikola Mirkovic, der er 29 år, kom til SønderjyskE for knap halvandet år siden og står noteret for fire kampe i Superligaen.

Hvis Mirkovic som forventet forlader SønderjyskE inden længe, vil sønderjyderne dermed starte sæsonen med to målmænd, der ikke har spillet gældende kampe for klubben. Dog har australske Lawrence Thomas godt med erfaring fra A-League i hjemlandet, mens Nicolai Flø tidligere har stået i Superligaen for Vendsyssel FF.

Læs også:Superligaen tillader også fem udskiftninger i 2020/21-sæsonen

Læs også:Lyngby har Superligaens laveste budget: Ikke os, der henter Zlatan

Læs også:Blog: FCK sætter overliggeren højt for Superliga-rivalerne