Video : Tipsbladet
Superliga

Randers bekræfter sommerens første signing: Han har x-faktor

Tosin Kehinde bytter sin lejeaftale ud med en permanent kontrakt i Randers FC. Den gælder de næste tre år.

Et længere forløb har i dag nået sin ende. Randers FC kan nemlig præsentere Tosin Kehinde som ny spiller i truppen, efter skiftet har været under opsejling i noget tid.

Kehinde spillede også i Randers i sidste sæson, men forlod klubben, da hans lejeaftale udløb. Nu er han tilbage på mere permanent basis, efter Randers FC har hentet ham i portugisiske CD Feirense.

Den nye aftale løber til 2023 og glæder spilleren selv.

Læs også:Randers vinder kampen om nigeriansk kantspiller

- Jeg har set frem til at skrive under med Randers FC i et stykke tid nu. Jeg er virkelig glad for at være i Randers. Det er den første klub, som har givet mig spilletid på seniorplan. At jeg kan blive her hos holdet og spille, hvor jeg føler mig godt tilpas, det er godt for mig og min udvikling, siger Tosin Kehinde i en pressemeddelelse.

Også i Randers FC glæder sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen sig.

Læs også:Randers-boss bekræfter: Er tæt på sommerens første indkøb

- Vi er enormt glade for at have lukket aftalen med Tosin, som er en meget talentfuld spiller. Han er kreativ, teknisk dygtig og uforudsigelig via sin fart og acceleration. Han har x-faktor og kan skabe ting på egen hånd. Tosin har udviklet sig utroligt meget, fra han kom til nu, og vi tror på, at vi kan udvikle ham endnu mere, så han kan blive en stor profil i 3F Superligaen, siger han.

22-årige Kehinde spillede 24 kampe for Randers i sin første sæson og scorede et enkelt mål. Han har spillet ungdomsfodbold i Manchester City og Manchester United, og han har desuden optrådt en enkelt gang for Nigerias U23-landshold.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Randers-chef: Kunne godt bruge en offensiv kraft mere

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer Nielsen og FCM vinder