Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Vejle Boldklub henter ny målmand

Den tyske målmand Alexander Brunst er ny mand i Vejle-truppen.

Vejle Boldklub har de seneste uger haft den tyske målmand Alexander Brunst med på træningsbanen, og han har imponeret tilstrækkeligt til, at Superliga-oprykkerne ønsker at beholde ham i Nørreskoven.

Derfor er 25-årige Brunst blevet tilknyttet på en toårig aftale. Han skifter på en fri transfer efter senest at have repræsenteret FC Magdeburg.

- Det føles godt at have fremtiden på plads i en både ambitiøs og professionel dansk klub, der snart indleder en spændende sæson i 3F Superligaen. Jeg har været her i et par uger og fået et godt indtryk af mine holdkammerater og trænere. Der trænes på et højt niveau, og både stadion og træningsanlæg virker indbydende, så jeg ser frem til at komme i gang for alvor, siger Alexander Brunst til VB's hjemmeside og fortsætter:

Læs også:FCM-chef: Vi vil hente spillere på Sistos niveau

- Vejle har gjort det godt i den seneste sæson, og det kræver hårdt arbejde og fokus, at gøre mig fortjent til spilletid, men det er derfor, jeg er her. Jeg vil være tålmodig og vente på min chance, mens jeg udvikler mit målmandsspil og mine relationer til medspillerne, der er så vigtige. Flere af mine landsmænd har søgt mod Danmark i de sidste par år, og det har inspireret mig. 3F Superligaen er liga i udvikling, og jeg ser indgåelsen af kontrakten med Vejle Boldklub som et godt skridt i min karriere.

Teknisk chef Jacob Krüger er glad for tilgangen af den tyske målmand.

- Alexander Brunst har været med i dagligdagen i godt og vel to uger, og vi føler, at vi har fået et solidt indtryk af ham som person og som fodboldspiller. Han kommer fra et stort tysk akademi i Hamburger SV, hvor han er godt skolet. Siden har han fået seniorerfaring i Wolfsburg og FC Magdeburg og med mere end 150 seniorkampe på bagen, får vi en målmand ind med en god erfaring fra det tyske ligasystem, men samtidig er han ikke ældre, end han stadig kan udvikle sig. Brunst har imponeret os i hans tilgang til både træning og kamp, og vi får en meget ærgerrig fodboldspiller ind, der vil presse sine konkurrenter.

Læs også:Pione Sisto jubler: Et skifte til FC Midtjylland var mit største ønske

- Brunst har en god statur og går godt med i spillet med bolden. Han skal naturligvis træne relationerne med sine nye holdkammerater. Vores målmandsteam gjorde det godt i oprykningssæsonen, men med signingen af Brunst har vi lagt på og skærpet konkurrencen på en vigtig position forud for sæsonstarten, siger Jacob Krüger.

Alexander Brunst skal i Vejle Boldklub forsøge at vippe Indy Groothuizen af pinden som førstemålmand. 

Læs også:Se videoen: Pione Sisto er tilbage i FC Midtjylland-trøjen

Læs også:Medier: Spanske klubber jagter FC København-angriber

Læs også:Solbakken efter uafgjort i generalprøven: Alt i alt var det okay