Video : Tipsbladet
Superliga

FCK annullerer alle billetter til kampen mod Brøndby

De billetter, som sæsonkortholdere eller abonnenter er tilbudt til kampen mellem FC København og Brøndby, er ugyldige.

Regeringen og sundhedsmyndighederne meddelte tirsdag eftermiddag ved et pressemøde, at Superliga-kampe i hovedstadsområdet blot må være med maksimalt 500 på stadion. Det gælder derfor blandt andet FC København.

De har som følge af den udmelding valgt at annullere alle billetter til weekendens opgør mod rivalerne fra Brøndby. Det skriver FCK på klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:Kan FC København få udsat derby? Her er reglerne

- Vi konstaterer med stor ærgrelse og frustration, at de nye restriktioner betyder, at de billetter, som sæsonkortholdere eller abonnenter er tilbudt til kampen, er ugyldige og er blevet annulleret, skriver FCK.

Samtidig bliver der peget på, at den såkaldte standbyliste ligeledes er annulleret, og derfor bliver alle på dén liste heller ikke tilbudt en billet til opgøret.

Læs også:Brøndby-direktør forstår ikke regeringen: Voldsomme tilskuerrestriktioner

FC København har desuden selv henvendt sig til Divisionsforeningen for at få dem til at udsætte kampen. 

Reglerne for de 500 personer på stadion er de samme som sidste gang, at det var udgangspunktet. derfor er det inklusiv blandt andet spillere, trænere, stewards og tv-produktionen, der er til kampen.

De seneste restriktioner gælder resten af september, og er er den del af en række nye regler, som udelukkende rammer hovedstadsområdet.

Læs også:Leder: 500 Superliga-tilskuere dufter af symbolpolitik og truer sæsonen

Læs også:FC København vil have udsat søndagens derby mod Brøndby

Læs også:Divisionsforeningen efter nye tilskuerregler: Det koster arbejdspladser