Video : Tipsbladet
Superliga

Ung forsvarsspiller rykkes op i AGF-truppen næste sommer

Til næste sommer bliver 18-årige Thomas Thiesson Kristensen en del af førsteholdstruppen i AGF.

Kasper Thiesson Kristensen har i de seneste år været en del af AGF’s førsteholdstrup som reservemålmand, og næste sommer får han selskab i truppen af sin lillebror, Thomas Thiesson Kristensen.

Det oplyser AGF på sin hjemmeside.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

18-årige Thomas Thiesson Kristensen, der spiller i midterforsvaret, bliver nemlig en del af førsteholdstruppen i AGF til næste sommer, hvor han tiltræder på en ny treårig fuldtidsaftale.
I AGF glæder man sig over kontraktforlængelsen og ser frem til at fortsætte samarbejdet.

- Det er altid en god dag, når et af vores egne talenter laver en aftale med AGF. Thomas gør nu skolen og hans tid i ungdomssektoren færdig med denne sæson og tiltræder derefter i Superliga-regi. Fra min stol skal der lyde stor ros til det arbejde vores dedikerede U-trænere og ledere har gjort med Thomas igennem årene og vi ser frem til samarbejdet i de kommende år, siger sportschef Peter Christiansen til agf.dk.

Læs også:AGF har modtaget et tocifret millionbeløb i støtte fra staten

Selv glæder Thomas Thiesson Kristensen sig også over løsningen og drømmer om at slå igennem på førsteholdet i den århusianske Sueprliga-klub.

- Det er dét, jeg har kæmpet for, lige siden jeg startede med at spille fodbold i Galten som fem-årig. Jeg er super glad og stolt over endelig at ku' få opfyldt min drøm, og jeg ser frem til at lægge en masse lag på en udvikling, jeg allerede er i gang med. Jeg drømmer om at få mit seniorgennembrud i AGF som jeg altid har drømt om at spille for - derfor er det også en stor dag for mig i dag, siger den 18-årige forsvarsspiller. 

Læs også:Mikkel Kirkeskov: En AGF'er som mig vil altid gerne slå FC København

Læs også:Karantæner - hvem er ude?