Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens holder lille dør på klem for tidligere FCK-spiller

Danny Amankwaa træner i øjeblikket med i AC Horsens, men den tidligere FCK-spiller er i udgangspunktet ikke i spil til en kontrakt.

AC Horsens har ikke scoret et eneste mål eller fået et eneste point i sæsonens første to kampe. Der skal ske noget, og en mulighed er at forstærke offensiven, inden transfervinudet lukker om godt en uge.

Den mulighed lurer klubben på, fastslår sportschef Niels Erik Søndergård over for Horsens Folkeblad.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Den Gule Fare har i øjeblikket besøg af den tidligere FC København-spiller Danny Amankwaa, der har været transferfri hele året. Ifølge Niels Erik Søndergaard er offensivspilleren blot på besøg og ikke reelt i spil til en kontrakt.

Og så alligevel.

Læs også:Trods interesse for Hobro-profil: Har sagt nej til tilbud

- Danny Amankwaa har trods alt ikke spillet på højt niveau siden efteråret 2019, men nu ser vi hinanden an i de kommende dage. Jeg har slet ikke talt med ham eller hans agent om noget, men det kunne være, at vi kunne lave en fornuftigt løsning, hvor han fik resten af 2020 til at komme i form hos os ved for eksempel at spille nogle reserveholdskampe, så han kunne være klar til forårssæsonen, men som sagt er det ikke noget, vi har drøftet hverken internt eller med ham, så lige nu træner han bare med et par dage, siger Søndergård til Horsens Folkeblad.

Danny Amankwaa trænede for nyligt med i Randers FC, men kronjyderne vejede og fandt den 26-årige offensivspiller for let. Amankwaa har senest repræsenteret SønderjyskE.

AC Horsens møder Brøndby IF på udebane søndag eftermiddag. 

Læs også:Superliga powerranking: Derfor bliver Brøndby overhalet af FC Midtjylland

Læs også:Andre danske klubber er solgt: EfB håber på nye investorer i år

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får Randers bugt med rædselsstatistik?