Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland-stopper klar til FCK: Tror, vi har gode muligheder

Ulrik Yttergård Jenssen mener, at FC Nordsjælland har gode muligheder mod FC København i den kommende runde.

I den kommende spillerunde i Superligaen skal FC Nordsjælland på besøg hos FC København i Parken, og de nordsjællandske gæster går til det opgør med selvtilliden i orden.

Mandag aften besejrede klubben fra Farum således lokalrivalerne Lyngby Boldklub med hele 4-1, og ifølge FC Nordsjællands første målscorer i lokalopgøret, Ulrik Yttergård Jenssen, gav den sejr tro på tingene før mødet med københavnerne.

- Nu kan vi gå ind til kampen mod FCK med selvtillid og få et fint resultat med hjem fra Parken. Vi skal gå ind til den kamp med samme tro, som vi gør til alle andre. Vi skal spille på vores måde. For vi er ikke bange for at spille i Parken. Så jeg tror, at vi har gode muligheder. Jeg håber, at jeg endnu en gang kan være afgørende, siger Ulrik Yttergård Jenssen til FC Nordsjællands hjemmeside.

Læs også:FC København-kroat møder gamle venner: De vil give alt

Den 24-årige stopper scorede mandag sit første sæsonmål i Superligaen, og det skyldes dels et øget fokus på dødbolde i FC Nordsjælland.

- Uden at jeg skal fortælle for meget om det, så er det ingen hemmelighed, at vi har trænet mere på standardsituationer. Det bar frugt. Det, vi har fokuseret på omkring dødbolde, er, at vi skal være mere tydelige i vores løb.

Læs også:Jonas Wind jubler over udtagelse: Det er en drengedrøm

- Vi så det også i første kamp mod Brøndby, hvor vi scorede på en dødbold. I går var det et godt hjørnespark fra Frese, hvor Rothmann laver en screening, der gør, at jeg bliver fri og kan sætte foden på. Heldigvis gav det et mål, og efter den scoring var vi langt bedre end Lyngby, siger han.

FC Nordsjælland møder FC København søndag klokken 20.00. Inden kampen er FC Nordsjælland nummer fem i Superligaen med fire point, mens FC København er nummer ti med blot et point efter tre spillerunder.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 3. spillerunde

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Nordsjællands supertalent slog til igen